Sayfa 47/200 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1593 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Xu030 endeks

Türk Devletleri Merkez Bankaları Konseyi kuruluyor

Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler, Kazakistan’ın Türk Devletleri Merkez Bankaları Konseyinin kurulmasına yönelik girişimini destekledi.
    Kazakistan’ın Türkistan kentinde yapılacak bir sonraki toplantıda ise "Turan" Serbest Ekonomik Bölgesi’nin açılışının yapılması planlanıyor.
    https://www.trthaber.com/haber/turk-...or-883676.html

2. brics zirvesi başlıyor, reis üç liderle görüşecek zirvede- rusya, çin ve hindistan liderleri.. manidar zamanlamaların ustası abd hemen negatif bi halkb haberi yolladı.. yeni bi çözüm süreci tartışmaları başlamıştı, dem ve kandil hemen müzakereciyi işaret etmişlerdi- imralı diye.. devlet bey ezber bozan bi çıkışla -tamam apo çıksın, silahlı mücadeleyi bitirecekse çıksın apo, ne işimize yarıyor mapus damında ? leş tayfa darmadağın oldu, dem oyları olmazsa ben nasıl seçim kazanırım diye kara kara düşünmeye başladı laz müteahhit, gıkı çıkmadı henüz

geçen hafta 14-18 ekim haftası çok yüklü bi yabancı satışı oldu, 700 milyon doların üzerinde bi satış, son 2 yılın en yüklü haftalık satışı.. devamı geliyor gibi görünmedi 2 gündür, bu malı karşılayanların shortçu tarafı bir skuize sokup sokamayacaklarını izleyecez.. bugün 4 günlük tatil öncesi son kredi kapama günü.. bu 3 gün poz taşıma işlemleri baskın faktör, tatil dönüşü hemen vade sonu yapılacak

3. geçen hafta yabancı takasından satışlar
    14-18 ekim haftası

alım görülen nadir tahtalar ise thyao, pgsus, tkfen, vakbn

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Trump kazanırsa Ukrayna'ya dirsek çevirecek, Avrupa'ya da "ne haliniz varsa görün" diyecek muhtemelen. Avrupalılar "biz abd baskısı yüzünden Rusya ile aramızı bozduk" deseler de Trump "bana ne? derdinizi gidin uykucu Joe'ye anlatın" diyecek.

Bu durumda Avrupalılar Rusya ile aralarını düzeltebilecek mi? İlişkilerini eski haline döndürebilecekler mi?

Avrupalılar tutuşmuş.
    Uykucu Joe'ye şimdiden dert yanmaya başlamışlar....
    https://www.ensonhaber.com/dunya/joe...inda-konusuyor

Dünya bankasından 4 projeye 1,9 milyar dolarlık finansman için imzalar atılmış...
    https://www.trhaber.com/ekonomi/duny...n-h880238.html

6. suudlar 100 tane kaan savaş uçağı almak istemiş, malum arkadaşlar gidip bi araştırsa iyi olur, bunun fabrikası gerçekten var mı, motoru italyadan mı, dizaynı antartikadan mıymış ?? allahın imamhatiplileri 5.nesil savaş uçağı üretecek, ve suudlar f-35 almak yerine bunu almaya talip olacak, malum tayfanın aklının alacağı işler değil

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

motoru italyadan mı, dizaynı antartikadan mıymış ??
    Motoru General Electric F110 . Lisans anlaşması nasıl yapıldı, şartları nedir bilmiyorum

Bu motor konusu bomboş takılmaya değmezmiş gibi bir konu havasına girmeye hiç gerek yok. Biraz rasyonel düşünebilirsin.

Atak helikopteri yanlış değilsem bu konudan dolayı ihracatta hayli sorun yaşadı. Örnek: Pakistan Atak helikopter ihracatı.

Diğer örnek Altay tankı motoru Alman MTU ile anlaşıldı sonra Hyundai Rotem en son Tümosan yapacaktı ne oldu bilmiyorum.

Kaan da mesela F35 sorunları yaşadığımız ülke motor anlaşması nasıl olur nasıl gider ben bilmiyorum sen biliyor musun?

Sayfa 47/200 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •