Sayfa 210/1000 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    S400 satarak F35 programınından çıkmamızı neden olan Putin BRICS'e giremeyeceği belli olmasına rağmen bizi dış siyasette zayıflatmak için bu konuyu sündürür durur artık
    Adam hem s400 sattı hem f35 den bizi çıkardı üzerine içerde 1.5 milyar dolar para kaldı onu bırak nereden baksan bizim piyasada f35 10 milyar dolarlık parça yapılıyordu hepsi gitti demekki ekonomist olmak herşey demek değilmiş
    brics de kullanıcak bak yaz bir yere buraya girilirse trump kazanırsam doları kendi ticaretinde kullanmayanların ağzına biber sürücem dedi yine kandırılıcaz bu yüzden tek taraflı politika yerine getirisi götürüsü olan politika izlenmeli.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ağam zaten parti kurmak vb. demedim. Yanlış mı ifade ettim?
    Ben bu ülkede "sol iktidar olamaz, olsa da muktedir olamaz" diyorum.

Bunlar kıvıramazsa, YRP veya yükselen yeni bir sağ parti liderliğinde başka bir hükümet olur.

Başörtü vb. hassasiyeti, ezilenlerin sesi olma iddiası ile geldiler...
    Yaz sosyal medyada "Alparslan Kuytul" hoca ne diyormuş?
    Nesi kime batıyormuş?
    Neden sürekli bu mü'min kardeşlerimiz, başta türbanlı bacılarımız joplanıyor, göz altına alınıyormuş?
    Haaa! Zerre de hazzetmem. O ayrı.

https://www.youtube.com/watch?v=xSmUFgtMfdg

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    altın aralık vade satışı 3292'den 3287'ye revize etti. Adam 40bin lotu satıyor çatır çatır her kimse büyük cesaret.
    tv'de de altında rekor kırıldı haberi dönüyor. Acaba bir işaret mi?
    ONS 2800 bence direnc sonrası ya düser ya uzun vade ralli :)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

ben sol için birşey demedim zaten kısavade.

sağ- dinci kesim ideoji anlamında bu zamana kadarki yedikleri ekmek bitti diyorum. vatadaş beni sal diyor.

haa sol görüşümü merak ediyorsan onlarda hatalı.. ekmek için ekmeleddin diye bir ideoloji zaten başarısız olmaya mahkumdu.

.............

iki tarafada bakacak olursak..

alttan gelen.. hem sağ hemde sol anlamında ciddi tecrübeli eğitimine uygun iyi yetişmiş bir siyasetçi yetiştirmedi iki tarafta.

kendilerinden sonrakiler için.

parti değil ideoloji değil kişiler kendi koltuklarının peşine düştü.

..

bu tecrübesizlikle. iki tarafta başarısız olur..

ders alınırmı sanmam.. gelen cebini düşünüyor.

o nedenle en az birkaç nesil lazı yeniden toparlanma için.

eğitimin zaten içine edildi... siyasette bence bilim konusudur.. devlet adamı yetiştirmek doktor yetiştirmekden daha zor.

.....................

eyyorlamam bukadar

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben sol için birşey demedim zaten kısavade.

sağ- dinci kesim ideoji anlamında bu zamana kadarki yedikleri ekmek bitti diyorum. vatadaş beni sal diyor.

haa sol görüşümü merak ediyorsan onlarda hatalı.. ekmek için ekmeleddin diye bir ideoloji zaten başarısız olmaya mahkumdu.

.............

iki tarafada bakacak olursak..

alttan gelen.. hem sağ hemde sol anlamında ciddi tecrübeli eğitimine uygun iyi yetişmiş bir siyasetçi yetiştirmedi iki tarafta.

kendilerinden sonrakiler için.

parti değil ideoloji değil kişiler kendi koltuklarının peşine düştü.

..

bu tecrübesizlikle. iki tarafta başarısız olur..

ders alınırmı sanmam.. gelen cebini düşünüyor.

o nedenle en az birkaç nesil lazı yeniden toparlanma için.

eğitimin zaten içine edildi... siyasette bence bilim konusudur.. devlet adamı yetiştirmek doktor yetiştirmekden daha zor.

.....................

eyyorlamam bukadar

Eksik olmuş önceki gönderi... Haklısın.
    "Toplumu ve toplum bilincini o kadar da büyütme gözünde" idi temel mesaj.
    Biraz iktidarın eli rahatlasın, ücretlere %30-40 arası zam gelsin hele...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7. 23.10.2024 14:51:22
    Kaynak: DIGER, OTHERS
    AB Türkiye'nin BRICS zirvesine katılmasını eleştirdi
    Avrupa Komisyonu'nun dışişleri ve güvenlik politikasındaki baş sözcüsü Peter Strano, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kazan'da devam eden BRICS zirvesine katılmasını eleştirdi. Brüksel'de bir basın toplantısında konuşan Stano, Moskova'nın Ukrayna'da AB'nin karşı çıktığı bir askeri operasyon yaptığı bir sırada, AB üye adayı olan Türkiye'nin bu ziyaretini kabul edilemez olarak nitelendirdi. Sözcü, birliğin üye olmak isteyen ülkelerin dış politikalarını AB'ye uydurmalarını umduğunu söyledi.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 210/1000 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •