Sayfa 340/475 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Bu arada Ereğli de güzel kar yazmış! Tebrikler elinde olanları! Endeksi sırtlatacaklar mı bakalım. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu arada Ereğli de güzel kar yazmış! Tebrikler elinde olanları! Endeksi sırtlatacaklar mı bakalım. Ytd
    Aslında tam olarak bakmadım ama forumu epey boşalmış gibi. Begenilmemis ağırlıklı olarak. Tahtacı karar verecek onun son haline. Toparlanma emareleri var ise toparlar alır götürür..
    ya da piyasaya uyar bir süre bir geri, iki ileri alır götürür.. herşeyin bir zamanı var.
    Sonuçta piyasanın beklentisinden gayet iyi gelmiş..
    Döngüsel devinim böyle devam eder.. ytd

3. 1 saat içinde 38.70 den kalk, 39.30 a git, sonra da geldiğin yerin altına inip 39.6x lara in...

x100 eksi 1, x30 eksi 1.30 ve sise eksi 2.50...

Çok derdin var belli...

Endeks eksi 1 lerden artıya çıktı bu süreçte, Sise eksi 2.50 dan ancak eksi 1.20 olabildi...

Bunları da boşuna yazdım ama silmeye gerek yok... Geriye dönüp okuma yaparken hatırası kalır...
    Son düzenleme : Underground; 23-10-2024 saat: 16:08. Sebep: Rakam değişikliği

4. SON DAKİKA | İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır."

Endeksin bir anda artıya çıkıp sonra çakılmasının bu haberle alakası olabilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Az az toplamaya devam.... Acelemiz yok.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aslında tam olarak bakmadım ama forumu epey boşalmış gibi. Begenilmemis ağırlıklı olarak. Tahtacı karar verecek onun son haline. Toparlanma emareleri var ise toparlar alır götürür..
    ya da piyasaya uyar bir süre bir geri, iki ileri alır götürür.. herşeyin bir zamanı var.
    Sonuçta piyasanın beklentisinden gayet iyi gelmiş..
    Döngüsel devinim böyle devam eder.. ytd
    enflasyon muh yapmıyorlar ona göre rakamlar pek iyi değil yüzeysel baktım detaylı incelemek lazım

bunun da rakamları pek iyi gelmeyecek herhalde bugun önden mi fiyatlıyor acaba.şarjörü dikkatli kullanıyorum. ancak endeks buralardan dönmezse bunu 36.5 a kadar rahat çekerler.acil olarak güzel bi haber geri alım iyi bilanço falan gelmesii 40ı kırıp altına gelmemesi lazım.
    yoksa mokokoya devam

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Az az toplamaya devam.... Acelemiz yok.
    Tamamen şahsım adına kesinlikle katılıyorum. Toplama operasyonunu artık nakit vererek yapmıyorum, o kadar güzel trade marjı veriyor ki... 2026 sonuna 26 ay var, bu süreçte ne toplarsak hesabımıza kardır... Benim hayalim, hayali kurgum 2027 e kadar hisseyi trade ederek taşımak, sonrasında 2027-2028 yılları arasında tüm malı tahtaya boca etmek...

Bu süreçten önce 2.60 dolar zirve seviyesini tekrar test etmesini istemem, İshol girişiminin oluşumunu da istemem...

Herkesin kendi gönlünden geçen neyse benimkiler de kısmen bunlar...
    Son düzenleme : Underground; 24-10-2024 saat: 00:33. Sebep: Rakam değişikliği

8.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    enflasyon muh yapmıyorlar ona göre rakamlar pek iyi değil yüzeysel baktım detaylı incelemek lazım

bunun da rakamları pek iyi gelmeyecek herhalde bugun önden mi fiyatlıyor acaba.şarjörü dikkatli kullanıyorum. ancak endeks buralardan dönmezse bunu 36.5 a kadar rahat çekerler.acil olarak güzel bi haber geri alım iyi bilanço falan gelmesii 40ı kırıp altına gelmemesi lazım.
    yoksa mokokoya devam
    Kastrat hc nin sektorden cam piyasası paylaşımları, gerek kül tarafı 3 ncü çeyrek için birşeyler gösteriyordu zaar.. öyle bir anda herşey güllük gülistanlık olmaz. Gönül isterki çok iyi gelsin. Ama dediğin gibi bence de.. ben yüksek mevduat faizi sebepli kambiyo tarafını merak ediyorum, nasıl değerlendirdiler. Tamam yatırımlar var, borç vs de var bir nebze törpüler mı acep.. yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 340/475 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •