Sayfa 838/882 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. youtubeye bakarken üç saat önce yayınlanmış bu videoyu merak ettim...https://www.youtube.com/watch?v=ka2j0oWF7s4altın uzmanı islam memiş de avrupanın faiz indireceğini ülkemizin merkez bankasının da bu yıl içinde 250 baz puan faiz indireceğini düşündüğünü söylemiş...bu sabah yaptığım yorumun neredeyse aynısı....altın konusunda bu adama çok değer veriyorum...yorumları çok isabetli...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    youtubeye bakarken üç saat önce yayınlanmış bu videoyu merak ettim...https://www.youtube.com/watch?v=ka2j0oWF7s4altın uzmanı islam memiş de avrupanın faiz indireceğini ülkemizin merkez bankasının da bu yıl içinde 250 baz puan faiz indireceğini düşündüğünü söylemiş...bu sabah yaptığım yorumun neredeyse aynısı....altın konusunda bu adama çok değer veriyorum...yorumları çok isabetli...
    birader sen hep olumlu konuştun daha da asağıya bastılar biraz sessiz olsan

3.  Alıntı Originally Posted by vurdugololdu Yazıyı Oku
    birader sen hep olumlu konuştun daha da asağıya bastılar biraz sessiz olsan
    bir şey değişecekse olurum...sıkıntı yok...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir şey değişecekse olurum...sıkıntı yok...
    sen o kadar olumlu konuştunda ne oldu birader

5.  Alıntı Originally Posted by vurdugololdu Yazıyı Oku
    sen o kadar olumlu konuştunda ne oldu birader
    haklısın bir şey olmadı...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    haklısın bir şey olmadı...
    Aslında oldu; ağalar güle oynaya mal kitlediler...Tahtayı kaldıracak yatırımcı da yok...Tam istedikleri gibi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Aslında oldu; ağalar güle oynaya mal kitlediler...Tahtayı kaldıracak yatırımcı da yok...Tam istedikleri gibi...
    yazdığından anlaşılan bu keko kardeş tahtacı takımında yani

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    kilitleyenlerin başında sen vardın....unutma ben tek bir lot satmadım..

Sayfa 838/882 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •