Sayfa 284/1000 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    patron aslını sorarsan bence tüm bunlar can sıkıntımızdan kaynaklanıyor ) diyelim bu medeniyetteki yada bu tarihte şuan bu zeka ile herşeyi çözdüğümüzü farzet çözülebilecek herşeyi .. evren nasıl oluştu evrenden önce ne vardı aklına gelebilecek tüm bilinmezler bugün çözüldü diyelim.

bana göre hiç şaşırmaz yada 1 2 gün şaşırır bugün ne yapıyorsan yarında yapmaya devam edersin.

çünkü geçmişteki 250 bin sene önceki ilk akıllı insantürlerinin tek derdi yemek ve seksti ( üreme anlamında ) akılları anca buna yetiyordu.. beynimizde yavaş yavaş geliştikçe zekamız arttı..

bana sorarsan şuanki beynimizle ve aklımızla artık bu bedene veya beyne sığmıyoruz. birşeyler ile uğraşmazssan can sıkıntısından kafayı yersin.

mutluluk süreli ve kısa olanda gizli.. ne parada ne çok bilgide.. çünkü özü bundan oluşuyor...

dönme dolabına binmeyi çok seviyorsun diyelim al sana bilet 2 gün dönmedolabından inme.. artık kusasın gelir ..

paraya gelince.. kimse benim özel jetim yok diye ağladığını üzüldüğünüde görmedim. özel jete bindirip seni 10 gün havada kal yere inince şükür edip toprağı öpersin

biz kendimizi özel sanıyoruz ama değiliz.. çünkü karşılaştıracak eldeki malzeme zaten yetersiz. ağaça bakıp oo ben senden daha akıllıyım demek gibi birşey..veya maymuna. ama maymun mu daha mutlu sen mi ? mesele özel olmak değil zeka değil akıllı olmak değil.

evrene bakarsan kum tanesi kadar değerimiz yok... iyi insan kötü insan vb pozitivist düşünce akımları ile ancak kendimizi avutuyoruz. veya ölümden sonra yok olma endişemizi bastırmak için tonla şeylere inanıyoruz.

öte taraf.. ebedi ve sonsuz ise.. sonsuz kere sonsuz kere sonsuz kere yaptığın şeylede mutlu olamazsın ).. mutluluk özünde kısa ve sürelidir..

tüm bunlar birer similasyon olduğu gerçeğini öğrensek mesela.. yine ne değişirdi hayatımızda.

can sıkıntısı bana göre.

Ahahaha yahu ortaya bombayı bırakıp, sonra da "her şey can sıkıntısı" diye bağlayınca...

Demek ki, aslında senin canın sıkılıyor.
    Bah Çıtak dayı gibi... Arada 2 rekat namaz kıl, cemaate karış, sosyalleş.
    Namazdan 1 saat önce git camide 2 çay iç, çay ocağında 2 sosyalleş, çıkınca da yarım saat kahvehanede takıl.
    Tertemiz olur kafa. Soru, sual falan da kalmaz.
    Hepimiz toprak olacaz sonuçta. Çıtak dayının dediği gibi ya cennet/cehennem varsa?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

cansıkıntısını illa üzülme anlamında demedim.. yani kendini birşeylere vermek-uğraşma anlamda.

cennette yakuttan zümrütten sedire sonsuzkere otur bakam.

kafayı yemiyon mu

haa cehenneme kıyasla iyimidir.. iyidir. kafayı yemek

pcde eskiye dönebilme imkanım mevcut mudur.

not:2016 dan beri günlük bazı verileri manuel tutuyordum ..hadi onlar can sıkıntısındandı emme sn EMLAK film öner diyince bi 20-39 dene film yazmıştım çatt diye öneriyodum o sayfada yok.
    En büyük problem o
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

ben bilirim adamımı...
    çok güzel yazmışsın yine

burası bazen aynen benimde aklıma geliyor

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    öte taraf.. ebedi ve sonsuz ise.. sonsuz kere sonsuz kere sonsuz kere yaptığın şeylede mutlu olamazsın ).. mutluluk özünde kısa ve sürelidir..

tüm bunlar birer similasyon olduğu gerçeğini öğrensek mesela.. yine ne değişirdi hayatımızda.

can sıkıntısı bana göre.

o kadar zaman ne yapacağız diyorum, sıkılmayacakmıyız ?
    hatta işi daha ileri götürüyorum
    biz, çoluk, çucuk, anne, baba,eş, dost... birşeyler paylaşabileceğimiz birileri var (namazdan sonra çay ocağına gidip çay içtiklerimiz )
    ALLAH ne yapıyor ? diyorum
    ayarında, denginde kimse yok... yemiyor içmiyor
    ne ezeli... ne ebedi

canı neden sıkılmıyor diye düşünürüm bazen

ama bunun cevabı buradan çıkmaz... hocalara sormak ilazım gelür

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    pcde eskiye dönebilme imkanım mevcut mudur.

not:2016 dan beri günlük bazı verileri manuel tutuyordum ..hadi onlar can sıkıntısındandı emme sn EMLAK film öner diyince bi 20-39 dene film yazmıştım çatt diye öneriyodum o sayfada yok.
    En büyük problem o
    1-İlgil sayfanın formatı neydi? Word, Excel vb. dosya mı? Web sitesi vb. mi?
    2-Dosya nasıl kayboldu? Silinerek mi? Durduk yere mi?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben bilirim adamımı...
    çok güzel yazmışsın yine

burası bazen aynen benimde aklıma geliyor

o kadar zaman ne yapacağız diyorum, sıkılmayacakmıyız ?
    hatta işi daha ileri götürüyorum
    biz, çoluk, çucuk, anne, baba,eş, dost... birşeyler paylaşabileceğimiz birileri var (namazdan sonra çay ocağına gidip çay içtiklerimiz )
    ALLAH ne yapıyor ? diyorum
    ayarında, denginde kimse yok... yemiyor içmiyor
    ne ezeli... ne ebedi

canı neden sıkılmıyor diye düşünürüm bazen

ama bunun cevabı buradan çıkmaz... hocalara sormak ilazım gelür
    ama şöyle bir paradoks var
    eski eşimi, zamanla daha çok sevmeye, aşık olmaya başladım

desenki ''onunla sonsuza dek yaşarmısın ?''
    EVET derim

bak bulduk... sonsuza dek yapabilecek bir sebebim oldu

belki herkeşinde vardır, böyle sebepleri

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    1-İlgil sayfanın formatı neydi? Word, Excel vb. dosya mı? Web sitesi vb. mi?
    2-Dosya nasıl kayboldu? Silinerek mi? Durduk yere mi?
    Abi ya heyecandan kayboldu.Bu yaşıma kadar yurtdışına çıkmamıştım..
    Çıkarkende excel dosyamı masaüstünden bir klasörün içine atayım dedim.

ya yanlışlıkla sildim yada başka bişi yaptım bilemiyom.

İçindekiler önem sırasına göre....

1-EMLAK a yeri geldiğinde film önereceğim filmler
    2- kapanışmetrede günlük haftalık ve aylık sonuçlar
    3- çokda önemli olmasada 2016 yılından beri tuttuğum günlük aylık borsa altın ruble usd faiz bist kağanışları( bunu can sıkıntısından tutuyordum .)

not:Yurtdışı dediğim Bulgaristana gittim günübirlik .ve tek öğrendiğim peynirli börek 1,6 leva oda yaklaşık 0,8 euro
    Uçak korkumdan otobüslen gittim.Otobüsle 48 saatde 3000 km yol yaklaşık dile kolay
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

çıtak hep aynı önden gelen kalıp bilgi.. tanrı bu kadar marifetliyse insanoğlu gibi zavallı bir canlı ile neden uğraşsın

neden umrunda olsun.. insanı insan bile umursamıyor. bu medeniyette ?

tanrı varlık konusu bir öngörüdür.. bırak tanrıyı ( hangi tanrıdan bahsediyorsak ? ) ona bağlı en küçük şeyin bile kanıtı yok..

şeytan iblis cinler melekler vs.

istersen daha önceki çağrımı yenileyim.. tüm kötü ruhlara.. tüm kötü iblis ve şaytanlara tüm dinlerin tüm kötü büyülerine sesleniyorum gelin bana musallat olun. ( dilimde tüy bitti )

Sayfa 284/1000 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •