Sayfa 229/271 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon
Arama sonucu : 2167 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Geçen sene 2.60 dolar görmüştük, yılbaşında da 2 dolar üstü fiyatı vardı. En azından 2 dolar üstüne atabilsek en azından bu yılı dolar bazlı yatay kapadık deriz. Benim beklentim bunun çok üstündeydi ama o ayrı mesele.

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Halka arz sürecinin normalden cok uzun olması sebebiyle sürec içerisinde döviz ve enflasyon ataklarına maruz kalmıştı, ucuza halka arz olmuştu
    2 dolardan başlayan sürecte 1.5 dolar civarında ve %20 iskontolu olarak arz edilmişti.
    Aradan epeyli süre gecti. Olumlu bir cok gelişme oldu gayrimenkul işleri cok büyüdü
    Şirketin 3 dolar civarına kadar 120 TL mertebeleri ne kadar geri alım yapmasını mantık cercevesinde beklerim.
    Yeni doğan katliamı cinayetleri felaket bir durum
    Sağlık camiasında milyon da bir bile rastlanması zor bir durum. İşini iyi yapan binlerce doktor var.

Tınaztepe nin İstanbul a açılması içinde büyük bir fırsat.

Sn. Acemşah hoş geldiniz.

Yazılarınız bize moral oluyor. Sizi daha sık görmek istiyoruz.

Sağlıcakla kalın

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    eksik bir indikatörün mevcut hareket alanına yani, Mürdüm kanal içine girmesi gerekir.. bu indikatörün roza olduğunu söylememe gerek yok.. Roza kanal içine girdikten sonrada uçacak kaçacak yorumları yapmak yanlış olur.. sadece hareket olasılıkları, öncelikli ve dikkatli olarak incelenir...
    22.10 2024 günü haftalık taramada, roza kanal içine girdi... grafiği göndermek için hafta sonu kapanışını görmek istedim.. ancak bu saatten sonra bir değişiklik içinde girmesi pekte söz konusu olmaz.. yukarıda belirttiğim gibi bu çapraz ile oluşan sinyal, senet hemen yükselişe başlayacak şeklinde bir yoruma neden olmamalı.. diğer indikatörlerin kanal içinde konumlanması gözlemlenmeli.. kahve renk, mürdüm ve beyaz renk dışına çıkmalı... burada beyaz ve mürdüm kanalın bir birine yakın olması kahvenin kanal dışına çıkışını kolaylaştırabilir ve kahve kanal dışında sert hareketler yapar..

buradaki soru kahve hangi yönde kanal dışına çıkacak.. yukarı mı, aşağı mı...aşağısı için 48.40 seviyesi belirleyici olabilir... üzeri güzel, altı üzer...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. acem sizi hala süzecek anlamadınızmı?
    utanmadan 1.5 dolar halka arz falan diyor. gerekli cevap verilmiş kendisine ama
    bizde yazalım 10.xx ten arz oldu. ocak 2023 dolar kuru 20.xx
    halka arz fiyatı 0.5x dolar. kendisinin dediği gibi 1.5 dolar falan değil. bir de utanmadan yüzde 20 iskonto falan sallamış.
    komedi. hala bu aceme inan var.

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Halka arz sürecinin normalden cok uzun olması sebebiyle sürec içerisinde döviz ve enflasyon ataklarına maruz kalmıştı, ucuza halka arz olmuştu
    2 dolardan başlayan sürecte 1.5 dolar civarında ve %20 iskontolu olarak arz edilmişti.
    Aradan epeyli süre gecti. Olumlu bir cok gelişme oldu gayrimenkul işleri cok büyüdü
    Şirketin 3 dolar civarına kadar 120 TL mertebeleri ne kadar geri alım yapmasını mantık cercevesinde beklerim.
    Yeni doğan katliamı cinayetleri felaket bir durum
    Sağlık camiasında milyon da bir bile rastlanması zor bir durum. İşini iyi yapan binlerce doktor var.

Tınaztepe nin İstanbul a açılması içinde büyük bir fırsat.

alıntılayalım. da yazdığı burada kalsın.

6. telefon kamerası ile de kaydettim. size umut verip mal taşıtıyor. aylardır, hatta yıllardır bu kağıtta bekliyorsunuz.
    mal taşıtma bu işte. satsanız tahtacı para verip almak zorunda kalacak siizin malınızı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Alamadiiiiiiighk
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Alamadiiiiiiighk
    Sebep Ben ekledim yine vol bol. Eksi kapattırmaya çalıştı ben de inadına 57 ye alış koydum.

Sayfa 229/271 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •