Originally Posted by
esozcan
eksik bir indikatörün mevcut hareket alanına yani, Mürdüm kanal içine girmesi gerekir.. bu indikatörün roza olduğunu söylememe gerek yok.. Roza kanal içine girdikten sonrada uçacak kaçacak yorumları yapmak yanlış olur.. sadece hareket olasılıkları, öncelikli ve dikkatli olarak incelenir...
22.10 2024 günü haftalık taramada, roza kanal içine girdi... grafiği göndermek için hafta sonu kapanışını görmek istedim.. ancak bu saatten sonra bir değişiklik içinde girmesi pekte söz konusu olmaz.. yukarıda belirttiğim gibi bu çapraz ile oluşan sinyal, senet hemen yükselişe başlayacak şeklinde bir yoruma neden olmamalı.. diğer indikatörlerin kanal içinde konumlanması gözlemlenmeli.. kahve renk, mürdüm ve beyaz renk dışına çıkmalı... burada beyaz ve mürdüm kanalın bir birine yakın olması kahvenin kanal dışına çıkışını kolaylaştırabilir ve kahve kanal dışında sert hareketler yapar..

buradaki soru kahve hangi yönde kanal dışına çıkacak.. yukarı mı, aşağı mı...aşağısı için 48.40 seviyesi belirleyici olabilir... üzeri güzel, altı üzer...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri