Arama sonucu : 1906 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Xu030 endeks

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. kör gözüm parmağına en aşağıdan gitti uzlaşmaya, bütün shortlar benimdi haddi zatında demeye getirdi

ekim vadeden 66 bin daha taşındı 60 bin kadar uzlaşmaya kaldı- yani 6 milyar TL pozisyon, %2 eksiye gitti kapanışta.. hisse vadelilerde ise 12 milyar TL fiziki teslimata gitti, bunların bi kısmı hisse karşılklıdır, uzlaşma hacimleri mevsim normallerinde..

aralık vade endeks kontratında başlangıç seviyesi 510 bin kontrat, yeni bir rekor.. aralık vadede short için pivot 10200- 10250 .. yukarı dönerse 10450- 10500 yine direnç

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

aralık vade endeks kontratında başlangıç seviyesi 510 bin kontrat, yeni bir rekor.. aralık vadede short için pivot 10200- 10250 .. yukarı dönerse 10450- 10500 yine direnç
    kritik seviyenin altına kaydı vadeli, tekrar 10200 üstüne atamazsa işler nanay.. makas 450 puana kadar daraldı, herif vadeliye sürekli yeni short basarak piyasayı aşağı sürüyor, vade başında bu kadar düşük bi makas uzundur görülmemişti

umutsuz bi görünüm olduğu için buralardan bi miktar alım deniyorum, satış bankalar ve tusiad kağıtlarında yoğun, kamu hisseleri daha dirençli

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kritik seviyenin altına kaydı vadeli, tekrar 10200 üstüne atamazsa işler nanay.. makas 450 puana kadar daraldı, herif vadeliye sürekli yeni short basarak piyasayı aşağı sürüyor, vade başında bu kadar düşük bi makas uzundur görülmemişti

umutsuz bi görünüm olduğu için buralardan bi miktar alım deniyorum, satış bankalar ve tusiad kağıtlarında yoğun, kamu hisseleri daha dirençli
    dünkü devasa poz artışına istinaden bu sabah tüm pozları kapattım zararına, bi miktar endeks-dışı hisse kaldı sadece.. amerikn seçimlerinin hemen tamamlanması ve sonucu her iki tarafın da kabul etmesi zayıf ihtimal, bu da küresel bi belirsizlik yaratıyor.. geçen seferki seçimde demokratların kazanması üzerine reis damadı görevden almış ve ağbalı getirmişti ekonominin başına, yani her şekilde önemli kimin kazanacağı.. dünyanın her ülkesi çıkacak sonuca göre yeni politikalar belirleyecek

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •