Sayfa 534/583 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben bu haftayı 47.86 ve üzeri kapatacağım derse, ver elini derim...
    Biraz zor ama 49,65 haftalık kapanışa yok demem

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Biraz zor ama 49,65 haftalık kapanışa yok demem

Ben de haftalıkta 50 üstü olursa memnun olurum, Çarşamba günü galiba bilanço rakamı iyi gelirse ivmelenebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

48.64 - 48.70 gönderdiklerimi 48.18-22 arası yerine koydum... 48.00-04 alımları iptal ettim.. palanın oyununa geldik..
    ağları atıp geliyorum...palamut zamanı...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

ben sarı dedim.. o pembe dedi.. böyle tezahürat mı olur... üstelik bu renkte takım da yok..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben bu haftayı 47.86 ve üzeri kapatacağım derse, ver elini derim...
    Sn. Esozcan ikidir yukarda dediğiniz yerden
    zıpladı.. 👏👏

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Sn. Esozcan ikidir yukarda dediğiniz yerden
    zıpladı.. 👏👏
    sn bigdata yeter ki zıplasın.. o zıpladıkça bende keyif alıyorum... ara sıra sağ gösterip sol vuruyor ama karda olduğunuz için sesimiz çıkmıyor...

yeşilin halen yatay kalması canımı sıkıyor.. bar, yeşile yakın iken çapraz gelirse her an bir numara yapabilir...
    işte uzun vadeli olmanın güzel tarafı da bu... bizim bu numaralara karnımız tok deyip geçersiniz..

7. Haftalıkta 50 beklentim vardı haftaya kaldı artık, neyse ki 47'den biraz uzaklaştık şimdilik, haftaya bilanço var başka beklentiler de var geçer diye umut ediyorum.

Herkese iyi tatiller.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

günün dikkat çeken indikatörleri... yeşil 120 pembe 55 günlük.. kafa suyun üzerinde.. nefes alma zamanı..

son aldıklarımın bir kısmınıda 48.70 ten göndereyim dedim.. sonra pala hokunu çıkarma dedi. yediğim feykten sonra da ellemedim..
    hafta sonu tekrar bakar, dikkat çeken bir şey olursa yazarım... şimdilik sn bawerin dediği gibi 50.00 göz kırpıyor..

Sayfa 534/583 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •