Sayfa 749/998 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Beklenene göre zam yapmak daha önce de yapılıyordu.

Beklenenden (ki illa çıkacak) Farklı çıkarsa temmuz ve ocakta telafi ediliyordu.

Bu sistemdeki amaç piyasaya daha az ve daha geç para vererek piyasadaki talebi sınırlamak...

Seçim yakın olsa zor yaparlardı....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Düşük enflasyonda olur ama yüksek enflasyon ortamında zaten kayıp oluşmuş ciddi oranda,
    aslında bir yönüyle doğru zira yüzde 15 falan çakmışlar

Bugün araba yıkatayım dedim 3 aydır kendim yıkıyordum herif 450 deyince s.Ktir lan deyecek oldum neyse ki demedim ve hadi Eyvallah dedim Opette otomatik yıkatıp kurutturdum 125 verdim ama içi kaldı. Süpürge bozukmuş..

Herif 3 ay önce zamlı 350 istiyordu pzvnk bunlara fırsat vermemek lazım ama illaki bir fırsat bulurlar.

3. Esasında EYT den fazla, çalışan memura yapılan seyyanen zam enflasyonu azdırdı , hadi yaptın sonraki dönemde seyyanen zama artış işletmemeli idiler.

Yani 8000 TL olarak kalmalıydı. Bu tabii memur olanlar için kötü gibi görünse de genel için iyi olurdu.

Kime anlatıyoruz adamlar faiz düşünce enflasyon düşer zanneden tipten. Bunu mu anlayacaklar, doları tutamazlar, aaa Çin modeli bulduk ihracata yönelik kalkınacaz ne iyi oldu da kur arttı diye konuşurlar, arkasından K. K. M. yaparlar, faizi düşürürler , Naciyi kovarlar sonra M. Ş. yi getirip faizi artırırlar.

Akit tv seyredip bunları normal kabul edecekken ve inanacak iken burada huzursuz olup duruyoruz. Akit, ülke TV falan izleyip bunları iyi olarak algılamalıyız.
    Kötü olan bir şey olursa onun en az kötü haliyle bu hükümet tarafından geliştirilen formülle kurtarıldığına inanmalıyız. Başka kimsenin bundan zararsız atlatamayacağını bilmeli ve inanmalıyız.Bu sayede çok rahat ederiz.

Mühim not: Çin modelini Çinlilerden önce bizim hükümet keşfetti ve Çinlilerin haberi bile olmadan adını Çin Modeli kalkınma koydular. Herkese nasib olmaz

Yakında Akit , Ülke veya Atv ye konuşmacı olmak için başvuru yapmak istiyorum bir de çubuk yaptıracam elimde çubukla konuşmak için tanıdık bir marangoz varsa söylesin kim biliyorsa maun istiyorum ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    Çalışana ve emekliye yapılacak zamdan ziyade yılbaşından sonra kazık bize ne kadar girecek onu hesaplamak lazım.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım Sebastian lar ya arabacı ya uşak ya da kâhya olur. İlk kez gazeteci olanını duydum.
    Ama üçlü oruntuye uymuş...gazetecilikte meslek olarak aynı seviyeye indi ...

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Esasında EYT den fazla, çalışan memura yapılan seyyanen zam enflasyonu azdırdı , hadi yaptın sonraki dönemde seyyanen zama artış işletmemeli idiler.

Yani 8000 TL olarak kalmalıydı. Bu tabii memur olanlar için kötü gibi görünse de genel için iyi olurdu.

Kime anlatıyoruz adamlar faiz düşünce enflasyon düşer zanneden tipten. Bunu mu anlayacaklar, doları tutamazlar, aaa Çin modeli bulduk ihracata yönelik kalkınacaz ne iyi oldu da kur arttı diye konuşurlar, arkasından K. K. M. yaparlar, faizi düşürürler , Naciyi kovarlar sonra M. Ş. yi getirip faizi artırırlar.

Akit tv seyredip bunları normal kabul edecekken ve inanacak iken burada huzursuz olup duruyoruz. Akit, ülke TV falan izleyip bunları iyi olarak algılamalıyız.
    Kötü olan bir şey olursa onun en az kötü haliyle bu hükümet tarafından geliştirilen formülle kurtarıldığına inanmalıyız. Başka kimsenin bundan zararsız atlatamayacağını bilmeli ve inanmalıyız.Bu sayede çok rahat ederiz.

Mühim not: Çin modelini Çinlilerden önce bizim hükümet keşfetti ve Çinlilerin haberi bile olmadan adını Çin Modeli kalkınma koydular. Herkese nasib olmaz

Yakında Akit , Ülke veya Atv ye konuşmacı olmak için başvuru yapmak istiyorum bir de çubuk yaptıracam elimde çubukla konuşmak için tanıdık bir marangoz varsa söylesin kim biliyorsa maun istiyorum ..
    devletin ise aldiklari 100% torpilli yandas o yuzden memur maasina zam yapmaktan cekinmiyorlar

Emekli ise uvey evlat zaten yandaslara sosyal yardim cok TOKI evi cok ihale cok

Bitcoin teknik 1000 dolar altina dusecek.bu sizce neden olur olursa?

8. Vesikalik fotograf piyasasından haberi olan var mı?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 749/998 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •