Sayfa 843/882 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. berkosan benzeri hisseleri bir baskılarsın ,iki baskılarsın , üç baskılarsın ama dördüncü de bir baskıdan kurtuldu mu geçmişin de öcünü fazlası ile alır...berkosan sanfm , turex ve safkardan kötü değil..... geçmişte aralarında en çok berkosanı beğenmiştim..diğer hisseler de iyiydi ve büyüme hisseleri idi ama berkosanın güçlü yurtdışı ayağı ve yüksek ihracat oranları vardı...yurtiçinde olası bir daralmadan etkilenmeyecekti...son süreçte temel olarak beklediğim gibi de oldu ama ne yazık ki fiyat olarak istediğim gibi olmadı..oysa ilginç bir şekilde daha az beğendiğim diğer üç hisse olumsuz endekse rağmen prim yaptılar...

ben bunu tahtacıların ayak oyunlarına bağlıyorum...yoksa berkosan diğer üç hisseden daha kötü değil..dediğim gibi bu baskı elbette bitecek...yeter ki hissenin temelinde sıkıntı olmasın...benim içim rahat...berkosana güveniyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    berkosan benzeri hisseleri bir baskılarsın ,iki baskılarsın , üç baskılarsın ama dördüncü de bir baskıdan kurtuldu mu geçmişin de öcünü fazlası ile alır...berkosan sanfm , turex ve safkardan kötü değil..... geçmişte aralarında en çok berkosanı beğenmiştim..diğer hisseler de iyiydi ve büyüme hisseleri idi ama berkosanın güçlü yurtdışı ayağı ve yüksek ihracat oranları vardı...yurtiçinde olası bir daralmadan etkilenmeyecekti...son süreçte temel olarak beklediğim gibi de oldu ama ne yazık ki fiyat olarak istediğim gibi olmadı..oysa ilginç bir şekilde daha az beğendiğim diğer üç hisse olumsuz endekse rağmen prim yaptılar...

ben bunu tahtacıların ayak oyunlarına bağlıyorum...yoksa berkosan diğer üç hisseden daha kötü değil..dediğim gibi bu baskı elbette bitecek...yeter ki hissenin temelinde sıkıntı olmasın...benim içim rahat...berkosana güveniyorum...
    Bize ne kardeşim senin borsa anılarından.

3.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Bize ne kardeşim senin borsa anılarından.
    burada anılarımı anlatmıyorum...berkosanı anlatıyorum...iyi oku...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. iyi de boşa yazıyorsun berkosanı turex safkar ile karşılaştırmak nedir ya sırf lotu az sermayesi düşük büyüme hissesi olarak aynı payda da diye mi yani temel analiz tarafında da görünüyor ki eksikleriniz var böyle bir karşılaştırma sağlıklı değil bilançosu lotu sermayesi ile karşılaştırmak doğru olamaz her birinin farklı hikayeleri oldu böyle temel analiz yorumu olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    iyi de boşa yazıyorsun berkosanı turex safkar ile karşılaştırmak nedir ya sırf lotu az sermayesi düşük büyüme hissesi olarak aynı payda da diye mi yani temel analiz tarafında da görünüyor ki eksikleriniz var böyle bir karşılaştırma sağlıklı değil bilançosu lotu sermayesi ile karşılaştırmak doğru olamaz her birinin farklı hikayeleri oldu böyle temel analiz yorumu olmaz
    burada finansallarının ne kadar iyi olduğunu ve diğer faktörleri defalarca yazdım...geçmişi iyi oku...finansal olarak da söylediğim hisseler ile karşılaştırdım...berkosan onlardan iyiydi..itiraz ettiğin nokta neyse onu söyle...hikaye dersen bence en güzel hikaye berkosanda...

6. finansal olarak aynı sektörde olanları karşılaştırırsın ucuz kaldı dersin turex taşımacılık safkar imalat-makina tarafında sanfm-dnısı bile kimya sektöründe berkosan inşaat endeksi tarafında sınıflandırılıyor karşılaştırmak sağlıklı değil neyin ısrarı bu malda kalmanız mı sebep böyle reklamlara hikayeye gelecek olursak belli oluyor fiyatlamadan hikayeyi siz yazıyorsunuz şuan bir skumtech işi vardı oldu bitti şuan hikaye var mı bence yok

7.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    finansal olarak aynı sektörde olanları karşılaştırırsın ucuz kaldı dersin turex taşımacılık safkar imalat-makina tarafında sanfm-dnısı bile kimya sektöründe berkosan inşaat endeksi tarafında sınıflandırılıyor karşılaştırmak sağlıklı değil neyin ısrarı bu malda kalmanız mı sebep böyle reklamlara hikayeye gelecek olursak belli oluyor fiyatlamadan hikayeyi siz yazıyorsunuz şuan bir skumtech işi vardı oldu bitti şuan hikaye var mı bence yok
    berkosanın hikayesi skumtech değildi...o yıllardır var olan bir yılan hikayesi idi...kimse belli belirsiz bir hikaye için bu hisseyi almadı...hikayesi büyüme hikayesiydi...2022 yılındaki karı -3,856 milyon zarar iken , 2023 yılı net karı ise 70,562 milyon idi...yurtiçinde üç tane fabrikası, yurtdışında da iki tane fabrikasının olması idi...olası ekonomik krizlere dayanma gücüydü..

senin için hikaye bitmiş ise bence bu hisseyi almaman lazımdı...hikaye bitmiş ise burada da durmaman lazım...hisseleri karşılaştırmak için illa ki ikizini mi bulup getirmek gerekiyor ??

8. Bazılarında artık sağlıklı olmayan bir takıntı hali gelişmiş durumda. O kadar ileri gitmişler ki, yalnızca bir kişiyi haksız çıkarmak uğruna grafikleri dahi çarpıtarak yanlış yorumluyorlar. Üstelik kendilerini "teknik analiz uzmanı" olarak tanıtıp grafik okumada yetkin olduklarını iddia ediyorlar. Ancak bu da yeterli olmamış; farklı kimlikler yaratıp isim değiştirerek forumda kendileriyle konuşuyormuş gibi yapıyorlar. Dışarıdan bakınca tüm bu sahte çaba çok net bir şekilde görünüyor.

Piyasa düzeldiğinde bu kişiler ortadan kaybolur,çünkü aslında kimseye bir yarar sağlamazlar.sular çekildiğinde nasıl ki karıncalar geride kalan balıkları yiyor,bu kişiler de aynı şekilde kendi menfaatleri dışında bir şey düşünmez.Bu obsesif davranışların ardında yatan asıl motivasyon da yalnızca yanıltıcı bir gösteriş..
    Son düzenleme : Filip; 02-11-2024 saat: 13:15. Sebep: düzeltme

Sayfa 843/882 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •