Sayfa 305/647 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 5169 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. ŞANSIZLIĞIMIZ ŞU Kİ (MA-EMA-WMA) UZUN VADELİ ORTALAMALARLA (200-MA-WMA)1016 DİRENCİ NERDEYSE ÇAKIŞIYOR, O BANDIN ÜSTÜNE ATMASI İÇİN SAĞLAM BİLANÇO GEREKYTD

Kİ 1016 DİRENCİ ÖYLE ALELADE BİR DİRENÇ DEĞİL GEÇMİŞİ VAR YTD

Son düzenleme : logologo; 02-11-2024 saat: 13:42.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    ŞANSIZLIĞIMIZ ŞU Kİ (MA-EMA-WMA) UZUN VADELİ ORTALAMALARLA (200-MA-WMA)1016 DİRENCİ NERDEYSE ÇAKIŞIYOR, O BANDIN ÜSTÜNE ATMASI İÇİN SAĞLAM BİLANÇO GEREKYTD

O bilanco gelecek diyor alanzo abim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. bu banka endeksi..beni arada bırakan da bu..özellikle Akbank tan sonra yapı kredinin de beklenen kötü bilançosu geldikten sonra düşeni kırdığı yere geri döndü..bu retest değil..dikkat ederseniz 200 ema kanallarından dönüyor..zaten herşey o kanaldan döner..ya yukarı ya aşağı..prensip en yakın swing tepesi..yukarıya giderse de aynı aşağı gidersede..
    aşağıdaki 10600 ler..yaklaşık %12..
    bu sanayi endeksine %18-20 yansır..bankalarla kaldırdıklarını bankalarla indirirler..

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

bu banka endeksi..beni arada bırakan da bu..özellikle Akbank tan sonra yapı kredinin de beklenen kötü bilançosu geldikten sonra düşeni kırdığı yere geri döndü..bu retest değil..dikkat ederseniz 200 ema kanallarından dönüyor..zaten herşey o kanaldan döner..ya yukarı ya aşağı..prensip en yakın swing tepesi..yukarıya giderse de aynı aşağı gidersede..
    aşağıdaki 10600 ler..yaklaşık %12..
    bu sanayi endeksine %18-20 yansır..bankalarla kaldırdıklarını bankalarla indirirler..
    imdi bist 100 giderse bizim ford endekse paralel hareket eder kötü bilançoda biste göre daha az gider iyi bilançoda biste göre daha fazla gidebilir gerçekten endeksi taşıyan bankacılık dahil bist 100 in durumuda önemli dediğiniz gibi

bu arda endeks bu civarlardan dönüp yukarı gidecekmiş gibi duruyor ytd
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. banka senaryosu üzerinden froto ya bakalım..
    200 ema kanalı üstünde..akümülasyondan dolayı retest yaptı..bu çok iyi..a nın olduğu mavi bölge 1015 ler..en sağlam direnç..orayıda vurdu.
    olması gereken: yarın yutan yeşil mumla beraber ilkönce 1160 ları sonra da 1220 leri alması..15 gün sürmez..olması gereken ama.
    aynı senaryonun daha oturanı Ereğli de de var..paralel gidiyorlar froto ile..
    normal şartlar altında pazartesi kahvaltı yapmadan emir vermek lazım...işte bu banka endeksi...zaten kazanın dibini sıyırmak için tahtacı açısından daha iyi fırsat olmaz..
    kötü senaryo da da gideceği yerler yine 200 ema sın negatif tepeleri..grafikte var...
    çok iyi fırsat var froto da..cm cm ayarlanmış..tam yerinde....keza Ereğli de...
    bilanço iyi gelse yedirirler mi...banka dan ayrı mı gider...bankayla mı aşağı gider...bilanço güme mi gider..yoksa alır başını gider mi....zor denklem...

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sayın Dudu, herşey olumlu görünüyor.
    Şimde geçmiş çeyreğin finansal sonuçlarına baktım . Euro yükümlülüğünü hedge lemişler . Sanki Euronun bu çeyrekte dolara göre %5 daha fazla artacağını biliyorlarmış . Gelirler euro olduğu için bu çeyrekte birde kambiyo karı yazacak gibi görünüyor. Yani herşey iyi görünüyor. Beni şaşırtan bütün bu rakamları kötü geçmiş bir çeyrek sonrası gelen güdük 3 ayda başarmaları ( bakım duruşları) . Bu beni şüphelendiriyor ama rakamlar ortada. Aklıma gelen tek şey: Eldeki stokları erittiler ve bunu yaparken yüksek satış fiyatları ile yaptılar

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Sayın Dudu, herşey olumlu görünüyor.
    Şimde geçmiş çeyreğin finansal sonuçlarına baktım . Euro yükümlülüğünü hedge lemişler . Sanki Euronun bu çeyrekte dolara göre %5 daha fazla artacağını biliyorlarmış . Gelirler euro olduğu için bu çeyrekte birde kambiyo karı yazacak gibi görünüyor. Yani herşey iyi görünüyor. Beni şaşırtan bütün bu rakamları kötü geçmiş bir çeyrek sonrası gelen güdük 3 ayda başarmaları ( bakım duruşları) . Bu beni şüphelendiriyor ama rakamlar ortada. Aklıma gelen tek şey: Eldeki stokları erittiler ve bunu yaparken yüksek satış fiyatları ile yaptılar
    Eli kulağında transporter üretimi, elektrikli transit courier ve puma üretimi başlayacak, avrupa da pmi ler ve büyüme beklenenden iyi geldi. Çin araçlarına vergi konması keza. Bu şirketin kötü olması beklenemez bundan sonra. Hisse fiyatına ne kadar yansır göreceğiz

8. Yapı kredi yatırım son hafta biraz topladı. Benim gözlemlerime göre onlar alıyorsa bu iş olur.

Sayfa 305/647 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •