AKP'ye oy veren emeklilerin yarısı oy vermesin, oyu %10 azalır yani net % 20'ye düşer.
Tahminim AKP'nin emekli seçmeni en az % 70'tir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
hey yavrum bee... yinemi aynı şey
hele şunları bir okuyun.
ENFLASYONU mumur mu azdırmış ?
yoksa MB'de 1 cent yok iken, faizi 19'da 8'e indiren mi azdırmış ?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...0091&page=2127
dolar 8,54 TL'den... 18 TL oldu.
2 katından fazla
ne yiyip ne içecekti memur ?
şuan en kötü ev kirası 15000 tl
asgari üsret.. 17000... birde 2 si var... 17002
istiyorsunuz ki, üçretli çalışan hiç para almasın... aç bi ilaç dolansın
REİS
3,1 KATRİLYON TL
vergiyi affetmiş... almamış
(devletin 2024 geliri 8,5 katrilyon... oran olarak anlayabilesiniz diye )
3,1 katrilyon para zenginden alınmamış, sabancı'nın, cengiz'in cebine bırakılmış
kalkmış burada söze ...MEMUR... diye başlıyorsunuz
Son düzenleme : çıtak; 02-11-2024 saat: 19:11.
Çita çok zoruna gitmiş demek, belli ki memursun veya bir şekilde bağın var.
Ben daha önce 2 yılı geçmiştir kimseye zam verilmesin ve hiç bir şeye de zam yapılmasın yoksa fena olacak dedim ve dahi cin şişeden çıktı
Yok cengiz yok sabancı yok koç onlar hep bu ülkede kaymağı yediler faturayı biz ödedik..
Gene biz ödeyeceğiz sen istediğin kadar hopla zıpla, AKP de kalsa biz öderiz CHP de gelse biz öderiz..
Burada önemli olan dolaşıma çıkan para miktarı o para bankada iken sorun yok mu var ama sokakta değil mesela amerikan doları sokakta 1 trilyon dolarken hiç kimsenin görmeyeceği nümerik olarak rakkamlarda 20 , 30 belki 50 katı şimdi o paranın hepsini sal sokağa Türkiye gibi olur.
Neyse bu sorun çözülmez çünkü EYt çıktığında biri 43 yaşında dul ablası EYt den emekli olsun diye bana tantana yaptı aynı şeyleri söyledi Cengiz yerken iyi bizim 3,5 kuruşumuzla mı iş bozulacak diye senin gibi caz yaptı.
Sonra aldı 10 bini oturdu bundan sonra da asla o maaş o günkü 10 bin olmayacak hep daha aşağı olacak 10-9-8 reel olarak inecek.
Sen bol bol bana kız -küfret ,
Vehbi Koç a sordular ben gençtim , bir seçimden önce idi, Vehbi Bey seçimi kim kazanacak, "ben kazanacağım " dedi..
Muhabir, efendim nasıl olur? Siz aday bile değilsiniz. Vehbi Bey sözlerinde hiç yalan söylemezdi
"Kim gelirse gelsin bana çalışacak,ben kazanacağım"
Çitak sen benim saçma yazılarımı okuma hatta beni engelle, bir daha yazıma alıntı yapmazsan çok memnun olurum.
Biz, yani ben ve benim gibi olanlar,bunama durumlarındayık öyle boş boş konuşuruz.. Mazur gör..
Siz iyisi yapın gidin, Cengiz'in kapısına bak ,Üsküdar da korusu var , orada güvenliklerin önünde bağır çağır adamı yani Cengiz'i, Cengiz gelsin, hesap sorun alın parayı sonra dağıtın millete falan filan .
Enflasyon da düşsün herkeş de bi oh desin...
1 tane yazayım daha yazmayız, herkeş yoluna
evet memurum
o söylediğinin pratikte karşılığı yok işte
o linklediğim yazılarda olduğu gibi
BOP diye birşey vardır
BOP EŞBAŞKANI diye birşey vardır
YAHUDİ CESARET MADALYASI diye birşey vardır
(bunların varlığını kabul etmez isen, hiçbirşeyin aslını, özünü çözemezsin )
BOPÇULAR... Türkiye'yi batırmaya karar vermiş ise; istedikleri planı devreye koyarlar
sen, ben... havaya konuşuruz
yoksa; bende senin dediğin gibi binlerce şey dedim... varmı uygulayan veya dinleyen ? YOK
söyleyerek; bir nev'i kendi kendimizi tatmin ediyoruz...
Yer İmleri