Sayfa 312/659 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. @logologo reyiz,
    Teşekkürler, güzel ve ayrıntılı tablo yapmışsın. Katılmak isteyenler yazsın, en son gece yatarken son kez eklersin, bir de yarın sabah ve gece. Zırt pırt yer kaplatmayalım forumda, insanlar rahatsız olmasın. Bir de en yüksekten düşüğe doğru yazarsan daha hoş olur, hep böyle yapardık biz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Bu arada @uzunvade87 8.0 ile 8.3 arası diyorum yazmış, yok öyle uyanıklık (8.0+8.3)/2= 81.5 eder, onu da öyle düzeltelim.

2. benim tahmini rakamım 8,7 milyar...

3. osman kardeşim sen tahminelri takip et ben istattistik garfik atayım iş bölümü yapalım :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Inşallah 37-60 arası hbk devasa bir kar açıklar hepimizi ters köşe yapar :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. uzunvade87 tahmini Osman Kardeşimizn belirtmesi üzüerne ahmin aralığınıjn ortalamsı 8150 ortalama tahmin olarak revize edilecektir. Nokta atışı tahmin varsa revize edebeilirim uzunvade87 kardeşim :D

8. "Oralet_Osman adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz." YA KARDEŞİM İNAN ÇOK GÜZEL ETKİNLİ,K PAYLAŞTIN ÇOK SAĞOL bundan sonra bu bilanço öncesi geleneksel etkinliğimiz olsun :D

Sayfa 312/659 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •