Sayfa 420/1000 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop LX

uyurken bile sitiyolar adamı...

hükümet vatandaşa borsaya girme..mesajını her gün veriyor.. daha ne yapsın ??

3. gün içi kredili malları ve paçal yapanları da düşününce son saat Allah yardımcımız olsun diyorum

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Adam tekniğe inanmıyor bakıyorsun 3 dolardan maliyetlenmiş ha cı hoca arıyor daha düşermi diye sormak için piyasada çok böyle yatırımcı.Borsada 2 çuval vardır böyle dönemlerde bir tanesine pıst 100 fiyatı konur diğerine bu fiyatı yaratan arz talep yaratan oyuncular bunlar çok bilen ,az bilen,aç gözlü olan, tekniğe inanmayan, birde sistemin hiç düşmeyeceğine inananlar bu saydıklarımda 2. çuvaldadır.2 sini birbirine vurarak RESET leme devam eder sonra yeni sayfa yani fiyatlama yani oyuncu sahaya gelir biz onları bekliyoruz lemur bu yüzden zamansallık önemlidir.
    Ben zaten %40 gram altındayım 2022 ortasından beri 2.50-3.44 aralığında portföyüm vardı burada paylaştık ykbnk satış hikayesi fazla çoşku dedik pozisyon kapattık 4 aydır %35 para piyasası fonundayım emin ol benim gibi çok kişi bu fonlarda burada önemli olan parayı çevirmek şimdi soruyorum sana hisse almamakta karlı olan kimbak fiyatlara ben vakti geldiğinde yine güzel bölgeden rızkımız varsa yine girecez .
    bu endeks tek seyle kalkar FAİZ İNDİRİMİİİİİİİ onun dısı yıllarca yerinde sayarrr
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu endeks tek seyle kalkar FAİZ İNDİRİMİİİİİİİ onun dısı yıllarca yerinde sayarrr
    Bu endeks saha tamamen temizlendiğinde kalkacak , o zaman yeni binalar inşaa edecek istiyoruzki demirden çimentodan çalmayacak oyuncular gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Arif COŞKUN (Algoritmarif)
    @arifcoskun05
    ·
    1 sa
    Dubai ile o kadar görüştük ettik şöyle fonlar böyle fonlar gelecek diye bekledik, adamlardan gele gele çikolata geldi.

Bize para geleceğine bizden para gitti yine.

#xu100 #borsa

ne diyorsunuz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    sebep olan faiz mi inecek yoksa sonuç olan mı ona karar veremiyorlar..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sebep olan faiz mi inecek yoksa sonuç olan mı ona karar veremiyorlar..
    enflasyon durmuyor ulke dinamiklerine egilmeli köklü seyler degismeli geleneksel politikalar sökmüyor kısmen artık.. yahu vergi toplayamıyoruz diye bir ifade var bu ulkede n dmk toplayamıyoruz toplayan nasıl topluyor !
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 420/1000 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •