Sayfa 83/96 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 657 - 664 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. Kuzey denizinde petrolün çıkarma maliyeti 50_60 dolar. 30 dolara gelince arz denge arar artık. Dünyada enflasyonun en yüksek seyrettiği zamanda 30 dolara fosil enerji iyiymiş. GOÜ ülkeler bayram eder artık. Pandemi benzeri bir felaket olmadıkça olasılığı çok düşük

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Petrol düşüşlerinden tüpraş kötü etkilenebilir.... Dikkatli olmak lazım.. Stokları önemli.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

İzmit'te Tüpraş'ta patlama meydana geldi - NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İzmit'te Tüpraş'ta patlama meydana geldi - NTV
    İnşallah çalışanlara bir zarar gelmemiştir. Geçmiş olsun
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Büyükakın: (Tüpraş) Planlı tatbikatta yaşanan bir olumsuzluk
    Büyükakın: (Tüpraş) Tatbikat sırasında patlama oldu, yaralı bilgisi yok
    Büyükakın: (Tüpraş) Yangın kontrol altında, herhangi bir yaralı yok- NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Ben karşı kıyıda oturuyorum, inanılmaz bir ses çıktı, arada 2.5 km deniz var. Rafinerinin Yakınlarında oturanlar korkudan ne yapmıştır kim bilir.

Gaz kaçağı var mı diye çakmakla mı kontrol ettiler naptılar kim bilir tatbikatta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yenileme)İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde çıkan yangın kontrol altında

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında çıkan yangının kısa sürede kontrol altında alındığını bildirdi.

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında yaşanan yangın kısa sürede kontrol altında alınmıştır. Tatbikat sırasında meydana gelen olumsuzluk ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadesine yer verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. canlara bir şey olmasın, maddi hasar geçiştirilir. inşallah denildiği gibi can kaybı yoktur. tatbikatta bunun olması ayrıca düşündürücü. ciddi bir özeleştiri gerekiyor şirket içerisinde, çok kimsenin kellesi gidecek Daver diyor ya tosun paşada. sorumlu(lar) kimse en ağır şekilde cezalandırılmalı, yok eğer görünmez kazaysa Allah hepimizi korusun.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 83/96 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •