Kocaeli Büyükþehir Belediye Baþkaný Tahir Büyükakýn:
“Tüpraþtaki patlamada endiþe edilecek bir durum yok.
Bütün kurumlarýn bildiði bir tatbikat esnasýnda patlama oldu.
Yaralý bilgisi yok.
Kocaeli Büyükþehir Belediye Baþkaný Tahir Büyükakýn:
“Tüpraþtaki patlamada endiþe edilecek bir durum yok.
Bütün kurumlarýn bildiði bir tatbikat esnasýnda patlama oldu.
Yaralý bilgisi yok.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tüpraþ: Rafineride Diðer Faaliyetler Normal Bir Þekilde Devam Ediyor-Bloomberg HT
Tüpraþ: Yangýn Kontrol Altýna Alýndý, Ünite Kontrollü Bir Þekilde Devre Dýþý Býrakýldý-Bloomberg HT
Tüpraþ: Olaya Anýnda Müdahale Edildi, 12 Kiþi Ýlk Tespitlere Göre Hafif Þekilde Yaralandý ve Tetkikler Ýçin Hastaneye Sevk Edildi- Bloomberg HT
(Yenileme)Tüpraþ, Ýzmit Rafinerisi'nde faaliyetlerin devam ettiðini bildirdi
Tüpraþ, Ýzmit Rafinerisi'nde kompresör bakým çalýþmalarý sýrasýnda meydana gelen yangýnýn kontrol altýna alýndýðýný ve rafineride diðer faaliyetlerin devam ettiðini bildirdi.
Þirketten yapýlan açýklamada, saat 13.30 civarýnda Tüpraþ Ýzmit Rafinerisi'nde kompresör bakým çalýþmalarý sýrasýnda yangýn meydana geldiði kaydedildi.
Rafineri ekiplerinin olaya anýnda müdahale ettiði belirtilen açýklamada, "12 çalýþma arkadaþýmýz ilk tespitlere göre hafif þekilde yaralanmýþ ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiþtir. Yangýn kontrol altýna alýnmýþ olup, ünite kontrollü bir þekilde devre dýþý býrakýlmýþtýr. Rafineride diðer faaliyetlerimiz normal bir þekilde devam etmektedir." ifadeleri kullanýldý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Geçmiþ olsun Tüpraþým.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Bilançomuz hayýrlý olsun
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Öngörüler
05 Aðustos 2024 tarihinde 2024 yýlý altý aylýk sonuçlar ile beraber açýklanan, yaklaþýk 12 ABD dolarý/varil Tüpraþ ürün marj beklentisi, %85-90 kapasite kullanýmý ile yaklaþýk 26 milyon ton üretim ve 30 milyon ton toplam satýþ hacmi ve yaklaþýk 400 milyon ABD dolarý yatýrým beklentisi güncelliðini korumaktadýr
Ýþ yat ve Garanti iyi tahmin etmiþ karý.
Yer Ýmleri