Sayfa 472/1000 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ORTA VADELİ ÖNGÖRÜMÜ 14 VE ÖZELLİKLE 17 EKİMDE yazdım..ORTA VADELİ NET GÖRÜŞÜMDÜR...DİYEREK...

17 ekime bak,net görürsün..

bizim bundan öncesinde bozkurt ile olan geyik muhabbetimiz bunlar..

bozkurt ile iddaya girmiştik..kazanınca'',bozkurt canımı sıkarlarsa 7200 derim ha...diyerek geyik geyik''.....üstelik 14-17 ekimden çok önce olanlar...

AÇIK NET ORTA VADELİ ÖNGÖRÜM VARKEN bunlara takılma..bak alsana açık net mesaj...oku 5 kere...mesajlara bakarsan görürsün..hepsi gününde yazıyor..

Şimdi bana 30 satırdan oluşan ve ORTA VADELİ ÖNGÖRÜMDÜR VE DEĞİŞMECEKTİR....MESAJINI ALINTILANDIRMA...
    Anladım...
    2 ayrı mesajla vurguladığınız 7200 puan ve 2 USD öngörüsü "se", "sa" ve "ama" içerdiği için flu öngörü olarak alınmalı öyle mi?
    Sonra 59 gönderimizden istediğimizi seçip, hangisi işimize geliyorsa "Açık ve net" olan budur." diye seçebiliyoruz.

Tamam o zaman güzelmiş. Ben de katılmak istiyorum bu durumda tahmin yarışına. Kolaymış.
    "Şartsız-şurtsuz" vb. diyince... Ciddiye almıştım ben. Böyle iyiymiş.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Gerçi size mesaj yazarken 2 kere düşünmek gerekiyor "nezih tutumunuz", "napalm gibi" yapışan tavrınız nedeniyle... Yine de soralım:

Sayın ABKA bey...

ŞARTSIZ-ŞURTSUZ diyip; "se", "sa", "ama" lı tahminlerle siz de aynı rakamı işaret etmemiş miydiniz?
    Fikriniz mi değişti? Bu rakamlar da dipten %2x düşüşü işaret ediyor yaklaşık.
    En önemlisi 2 USD gibi de bir vurgu var sanırım.
    kıvırma algı işini sever burada sıkıştığı zamanda nedense hep bozkurtla geyik yaparken der.
    petkm de 130 tl hikayesinde de yaptı burada bozkurtla geyik yapıyorduk diye e sabah halka açık yer burası eleştiriden bahsediyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Adamın biri saçmalamış..mesela 7100 diyor...

ben de ,'BAŞKAN O ZAMAN ORAYI BEKLEYELİM''...diyorum...BURADA ADAMLA KAFA BULMUŞUM...PARAGRAF SORULARININ önemini anlıyorum...

sonra bana diyorlar ki ,sen 7200 dedin...

yahu arkadaş forum en zor tarafı bu...

Hamdolsun bizim ana dilimiz Türkçe.
    Mesele paragraf soruları, Türkçe okuma-yazma ise...
    Buyur: Mesajlarımız alt alta bir kez daha oku.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

10181...............2. şortlarımı açtım........

aptal spekkkkk......

10070 lere kadar basabilir dikkat..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Petkocuumda 130 taleyi diyen kimdi, sindoma abi sen mi dedin yohusa erol abi mi dedi. Abka nın demediğine eminim.
    Neyise sıkıntı yok ben selloo dayucuğuma 13bucuktan nikahlıycam petko kızımızı, almazsanız alman
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    vallahi ya..denklem kuramayan adamlara İNTEGRAL öğretmeye kalkıyoruz...sonra zaman kaybı oluyor...

8. 8600 dedin burada 8400 de olabilir israil İranı vurursa 7200 dedin şimdi bu şartsız şurtsuz mu çakal
    arada %10 dan fazla oynuyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 472/1000 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •