Sayfa 494/1000 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün mal vermek için yukarıya bir hareket yapıldı diye düşünüyorum. Kısa pozlarda daha fazla kapanma beklerdim..
    22 günlük 8940 da.. 9000-9050 civarı da direnç olacak...Önceki tepe...

Sahol bilanço da keyifsiz geldi. Yarın Kchol ü de baskılar bence. Onun bilanço da cuma gelecek sanırım...

PPF ları ile devam ediyorum uzun süredir. Garanti getiri...
    Ama alım içinde fırsat kolluyorum tekrar..Ama sanki daha aşağılar da maliyetlenme için daha mantıklı görünüyor. Pozsuz izlemeye devam şimdilik...
    Emre kardeşim hoş geldin..... lütfen yazmaya devam et.....ben şahsen yazdıklarını dikkatli izledim.....

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu emlak dayı çok haşin nasıl katlanıyonuz buna yahu ) ağzımı açsam küre savuruyor
    ben sana ne dedim yaahuu

pisyediliye yazdım onu ben

Abka dayı..... yarın endeks beklentini alabilir miyim.....

4. benim gördüğüm en son tepeden tüm göstergeler aşağı net şekilde dönmüş..yani trendi bozmuş..gidişat bozulmuş..altan ikinci sıradaki kırmızıda tutunamamış olması çok açık..bu da demek oluyorki bundan önceki kırmızılardaki RSİ değeri dip teyyidi için baz alınamaz..yani daha önceden mesela rsi 30 da dip olmuşsa şimdi 30 da dip olamaz..daha aşağılarda olmalı..rsi ya da onlarca gösterge hepsi aynı yola çıkar
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    RSI ( relative strange index ) hesaplamasını bilmiyorum dediniz

aşağıda bilmediğiniz hatta belki de şimdiye kadar hiç görmediğiniz bir indikatör var

bu indikatöre göre bize bir endex yorumu yaparmısınız.
    şimdiden teşekkür ederim/z ( belki arkadaşlarda eder diye /z yazdım)

resmim.net/cdn/2024/11/06/DjNrVK.png

sabancı holding zarar açıklamış.

Sabancı holding 9 aylık zarar:-11.128 milyar TL

Akbank enflasyon muhasebesi uygulanmış olarak, konsolide Sabancı holding bilançosunda 9 aylık zarar:-19.035 milyar TL

https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post6923534

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum tehlike benim göbek adım, sen nasıl teknik analizde number one isen bende vilobda üüüleyim,hiç yaş tahtaya basacak göz var mı bende, emin olmasam nicki koyarmıyım masaya
    TRUMP a dostum hayırlı olsun dedim, ücbeş dolar akıtır artık
    Trump ocak ta oturacak koltuğa biz aralık sonuna kadar kendi hikayemizle döneriz.Bugun neden yükseldik ne değişti dünden beri 1.RTE 11.30 tweter msj 2. bilanço dönemi gün sıralarına bak endeks ağırlığı olan iyi bilanço bekleyen tahtalar mgros mesala kim almış bugun pastasına bak aynı ekip bım bilançosuna oynadı badem bofası,hsbc,Qnb ben bugunkü hareketi aynı zamanda biraz teknik olarak görüyorum.
    Trump dan bize bir şey çıkmaz ha ne olur dolar verdikçe iş adamı kafasında olduğu için uçak alırsın ama araya birşey koyar biz kendimiz ne yapıcaz ekonomik ve kendi iç siyasetimizde o daha önemli.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. işte o alttan 2. sıradaki kırmızıda tutanamadığımız yer bizi 1998 ve 2008 benzerliğine iten kısım hocam..

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün mal vermek için yukarıya bir hareket yapıldı diye düşünüyorum. Kısa pozlarda daha fazla kapanma beklerdim..
    22 günlük 8940 da.. 9000-9050 civarı da direnç olacak...Önceki tepe...

Sahol bilanço da keyifsiz geldi. Yarın Kchol ü de baskılar bence. Onun bilanço da cuma gelecek sanırım...

PPF ları ile devam ediyorum uzun süredir. Garanti getiri...
    Ama alım içinde fırsat kolluyorum tekrar..Ama sanki daha aşağılar da maliyetlenme için daha mantıklı görünüyor. Pozsuz izlemeye devam şimdilik...
    Davetimi kabul ettiğin için tşkl.
    hoş geldin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 494/1000 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz