Sayfa 543/586 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    O kadarda yenmez yaw
    Sabah sabah dikkat çekti, baya bi rapor ğönderip hedef veren kurum olmuş buğün,bişi olmuş belli
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Bu ne biçim tahta arkadaş, dün nal topladı zaten bugün bilaçoyla %3-5 yapmalıydı.
    Rapor gönderen kurumlar, 68-98 arası rakamlar.

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İntegral Yatırım, TTKOM-Türk Telekom için hedef fiyatını 64 TL'den 98 TL'ye yükseltti

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu ne biçim tahta arkadaş, dün nal topladı zaten bugün bilaçoyla %3-5 yapmalıydı.
    Rapor gönderen kurumlar, 68-98 arası rakamlar.

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İntegral Yatırım, TTKOM-Türk Telekom için hedef fiyatını 64 TL'den 98 TL'ye yükseltti

Tahtacı fiyatı tutabildiği minumum düzeyde tutmak istiyor. Mal çakacağı zaman önünü açar ancak.bizim ky cının aldığıyla kolay kolay yürümez kağıt.ky 300-500 lot alır . Onuda tek kademeye nazlana nazlana yazar... Bakalım bugün bankofla ykredi ne dolap çevirecek...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Tahtacı fiyatı tutabildiği minumum düzeyde tutmak istiyor. Mal çakacağı zaman önünü açar ancak.bizim ky cının aldığıyla kolay kolay yürümez kağıt.ky 300-500 lot alır . Onuda tek kademeye nazlana nazlana yazar... Bakalım bugün bankofla ykredi ne dolap çevirecek...
    Bilançolar çok berbat geliyor, buna gelen bilanço da iyi, ertelenmiş vergi düşmeseydi +2 milyar daha üstüne koumuştu.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilançolar çok berbat geliyor, buna gelen bilanço da iyi, ertelenmiş vergi düşmeseydi +2 milyar daha üstüne koumuştu.
    Sene başı borç 60 milyardı 40 a düşmüş. Tl ninde değer kaybını düşünürsek borç baya azaldı. Aslında iyi yönetilse kısa sürede borsanın göz bebeği olur. Şimdi her çeyrek 40 milyar geliri var. 2-3 çeyrek sonra bu gelir çok rahat 100 milyara ulaşabilir.müthiş bir potansiyel var. Tek sorun kötü yönetim...

6. Seneye 400 milyar gelire ulaşsa...iyi yönetilse en kötü 50-100 milyar arası kar edebilir...ama bu yönetim anlayışıyla o para iç edilir...

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Seneye 400 milyar gelire ulaşsa...iyi yönetilse en kötü 50-100 milyar arası kar edebilir...ama bu yönetim anlayışıyla o para iç edilir...

Aynen, darphane gibi şirket hem de hiç bir riski olmayan sektör.

8. Düşünsenize yıllık 2-3 miyar dolar net elde ettiğini. O zaman şirketin ederi 50-60 milyar dolara çok rahat ulaşırdı.tek sorun kötü yönetim.

Sayfa 543/586 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •