inceleme fırsatım oldu güzel şirket fiyatıda uygun şuan...
inceleme fırsatım oldu güzel şirket fiyatıda uygun şuan...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Şirketimizin 26/06/2024 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile kamuoyuna duyurulan, SOCAR Turkey Yatırım A.Ş.'nin sahibi olduğu STAR Rafineri A.Ş. şirketinin 2024 yılı planlı duruş bakım projesi, yaklaşık 500 kişilik personelimiz ile birlikte yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak yürütülerek 45 gün gibi rekor bir sürede tamamlamıştır.
Bu kapsamlı projenin her aşaması kendi teknik ekibimiz tarafından planlanmış, 1.386.000 adam saat, 36.000 makine saat çalışılarak, 80 adet mobil vinç ile 16.000 başarılı lift operasyon üstün bir başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1352178
Hareket, İzmir Aliağa Limanı'nda 2 adet Liebherr STS liman vinci montajına başladı
Şirketimiz uluslararası arenadaki projelerde etkinliğini artırmak için makine ve ekipman yatırımlarına devam etmektedir. Son olarak, yüksek taşıma kapasitesi ve esnek manevra kabiliyeti ile özellikle proje ve ağır yük taşımacılığında büyük avantajlar sağlayan, 9.600 ton kapasiteli toplam 200 akslık "Kendinden Tahrikli Modüler Treyler" (SPMT)'yi filosuna katmak üzere anlaşmaya varılmış olup, söz konusu SPMT 2025 yılında Şirketimize teslim edilecektir.
Hizmet verdiğimiz enerji, petrol ve gaz, petrokimya, tersane ile onshore ve offshore yenilenebilir enerji projelerinde kullanılacak olan SPMT, uluslararası arenadaki projelerimizde pazar payımızı artıracaktır.
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. (Şirket)'in global stratejilerine uygun olarak çalışmasının sağlanması, uluslararası büyüme fırsatlarının değerlendirilmesi ve global pazarlarda Şirket ve finansal faaliyetlerini Şirket'e bağlı yürüten Grup Şirketlerin varlığının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen organizasyonel yapılanma süreci doğrultusunda;
Şirket Yönetim Kurulu'nun 25/10/2024 tarih 2024/27 sayılı kararı ile,
-Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Sn. Abdullah Altunkum'un Grup CEO olarak atanmasına, Genel Müdür, Genel Müdür'e bağlı birimlerin ve CEO Office'in Grup CEO'ya bağlanmasına,
-Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Samet Gürsu'nun ise Genel Müdür olarak atanmasına, operasyon, bilgi teknolojileri, insan kaynakları, tedarik zinciri, satış ve pazarlama ile mali işler ve finans birimlerinin Genel Müdür'e bağlanmasına,
-İşbu karar ile temsil ve ilzam hususlarında tayinlerin yapılarak imza sirkülerinin düzenlenmesine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar 31/10/2024 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilerek, 31/10/2024 tarih ve 11197 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilmiştir.
dönemsel karı düşük gelmiş bayaga diger 2023 göre...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
[QUOTE=METEHAN;6926552]
dönemsel karı düşük gelmiş bayaga diger 2023
Satisların artmasina karşın Favokte düşüş var.
Enflasyon muhasebesi filan.
Bugun hareketi hareketsiz biraktılar hisse oyle bir baskıdaki 80 bin endekste simdikinden daha yuksekti
Yer İmleri