Sayfa 2020/2399 İlkİlk ... 1020152019201970201020182019202020212022203020702120 ... SonSon
Arama sonucu : 19187 madde; 16,153 - 16,160 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Şevket Altuğ, sizi ekranda neden göremiyoruz sorusuna şu cevabı vermiş:

Türk toplumunun değerleri değişti(değiştirildi). Türk toplumuna sunulan işlerin içerikleri değişti. Yani ben şu andaki içeriklerle hiçbir dizinin içinde olamam.

Eleştiri olarak kabul etsinler, biraz da yaşlılığıma versinler... Bütün yapılan işlerde tabanca, tüfek, mafya, yatak, aldatma ve millet birbirini öldürüyor.!

Bütün erkekler sakallı. Bizim zamanımızda sakal rol gerekirse bırakılırdı. Bu ortamda ben olamam. Çünkü biz yaptığımız işlerde topluma sevgiyi, hoşgörüyü, toleransı, birlikte yaşamayı, dayanışmayı öğretmeye çalıştık.

Böyle bir senaryo ile karşılaşırsam yaşıma rağmen hâlâ oynayabilirim. Ama karşılaşacağımı da pek zannetmiyorum. Toplumu TV eliyle kirlettiler mahvedip böldüler. Gündüz kuşağı zaten rezalet ama kimse umursamıyor! Bilinçli bir tükenişe götürüyorlar.

Böyle sanatçıların ellerinden öperiz. Teşekkürler büyük usta halkın sanatçısı nasıl olurmuş gösterdiğin için.. 81. yaşın kutlu olsun Şevket baba.
    Doğru söylüyor da şimdi söylenecek şeyler değil bunlar. Türkiye ciddi savaşa gidiyor. pyd-pkk falan değil, olabilecek en sert düşmanla, yecüc-mecücle savaşacağız. Tv yayınları, ekonomi, gıda fiyatları, kiralar, geçim sıkıntıları insanları psikopata çevirdi. Sürekli ana babasını, akrabasını öldüren gençlerin haberleri var. Gençler, patlamaya hazır bombaya döndüler.
    Şuan ''savaşma seviş'' denmez. Savaş çıktıysa savaşılır, ''ben savaşmıyorum'' diyemezsiniz.
    Çok değerli bir sanatçı, çok iyi bir insan ama şimdiye kadar hep susmuştu, şimdi niye çıkıp, konuştu?
    Şuan konuşmanın faydası olmaz, zararı olur.
    @erefefik

2. ABD, Ortadoğu ardından Japonya'ya da askeri sevkiyatını yoğunlaştırdı:

▪Japonya'nın Okinawa kentine Patriot füzeleri gönderildi.

▪Japonya'daki Kadena hava üssüne yeni F-35A savaş uçakları konuşlandırıldı.

▪Güney Karolina ve Alaska'dan kalkan F-22 uçakları da Japonya'ya geldi.
    @erefefik

3. Erdoğan:

“Rabbim ömür ve milletimiz de onay verdikçe Türkiye’ye ve Türk milletine hizmete devam edeceğim.”
    Olmaz......
    @erefefik

4. https://x.com/Zkusagiz/status/1855294404589695261

Z kuşağı Terörü
    @Zkusagiz

Sizce bu ne?
    Linkte video var.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bir Neocon daha... Neocon olmakla kalsa iyi de azılı Türk düşmanı. Kuduz pitbull...

Haberler iyi değil.
    Trump, Pompeo'yu kabineye davet etmeyecekmiş. Bu iyi oldu.
    @erefefik

6. Ekrem IŞIN
    @Ekremisin
    ·
    8d
    Eğer bir toplum çözülüyorsa bir din de çöküyor demektir.
    Din kirletildi.
    @erefefik

7. https://x.com/DrDemirdasEn/status/1855603680927420806

Dr. Ali Demirdas
    @DrDemirdasEn
    Dünya ve 🇺🇸Amerika’nın kanını emen Federal Reserve başkanı Jerome Powell:

“Trump istifamı isterse kabul etmeyeceğim. Zaten buna da yetkisi yok.”

(Trump bir şeyler deniyor. Federal Reserve’le en son uğraşan JF Kennedy’ydi. Başına ne geldi malum. Bakalım ne olacak.)
    @erefefik

8. Neçirvan Barzani:

Duhok ve Erbil’in, Türkiye’nin bir parçası olarak gösterilmesinden gurur duyuyoruz.
    Neçirvan Barzani:

Benim olmayan sözleri paylaşmayın sevgili Türk halkı.
    Twitter yalan dolan. ''Pompeo gelmeyecek'' heberi de yalan olabilir.
    @erefefik

Sayfa 2020/2399 İlkİlk ... 1020152019201970201020182019202020212022203020702120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •