Aha..... Bu da Gevaş'ta......
https://www.msn.com/tr-tr/eglence/ku...340a31c9&ei=16
Ahlat zaten meşhur....
Aha..... Bu da Gevaş'ta......
https://www.msn.com/tr-tr/eglence/ku...340a31c9&ei=16
Ahlat zaten meşhur....
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Ulla onlar Osmanlı'ya saldırmadılar mı? Sunni Roma İmparatorları, Fatih Mehemmed Han ve Selim Han bunlara ebelerinin örekelerini göstertmedi mi?
Aha dün bütçe görüşmelerinde, Muradım Kurumum, 1 şişe boku getirmiş, İzmir körfezinden,''temizleyin bunu'' diyor. Adama küfrediyorlar. Biz ne yapıyoruz? İmamoğlu, Mansur ve Tanju gibilerle Chp'yi, yeni kurulan Roma'ya uygun hale getirmeye çalışıyoruz.
Yeni Roma'nın temel dinamiklerinden en önemlisi Sunni'dir. Bektaşi yeni Roma'ya eklemlenebilir.
Aşağıdaki videodaki aslan ise siyonizmdir. O ölecek. Çünkü, Sunni'ye saldırdı.
https://x.com/GalatasaraySK/status/1854618081336631500
@erefefik
https://x.com/haberaktifcom/status/1854802664380371229
İleriyi görebilen tek kişi var abi: ayvagöbekli...Bana sordunuz mu? Yok.Haber Aktif
@haberaktifcom
#SonDakika
Asgari ücretliye kıyacaklar!
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay: “İleriye dönük endekslemeye geçmek zorundayız.”
Ben diyorum ki: Kel kafalarınızı kıracaklar...
50 bin yıl önce, Nuh Tufanı, o dönemde yaşayan insanların, geleceği görme sevdasından kopmuştur. Geleceği görmek için büyü yapıyorlardı, gerçeklikten kopmuşlardı.
''İleriye dönük endeksleme yapacağımış'', büyücümüsünüz lan siz???? Deyyusculara baaak.
@erefefik
Kalbur Saman
@kalbursamantr
Bu bakkala girseniz ilk ne alırdınız?
Bebe Korkut
@bebe_korkut_
·
18d
Bir çay bardağı çekirdek, domdom şekeri ve Ülker piknik bisküvi
f.feridun_@
@feridun_78
·
1 sa
Saç tenekeden gofret tahta sandıktan kurabiye
ali kolyiğit
@alikolyigit
·
1 sa
nedense fotoğrafa bakınca üzüldüm
Alp.Alp
@AlpAlp1009
·
1 sa
Toplar şeker gibi görünüyor gözüme. O zamanlar herşeyin tadı güzeldi ondandır
AslanlıYolunBekçisi
@GS_NumaraliUye
·
1 sa
Muhtemelen dedem birinci sigarası almaya göndermiş olurdu🌹
@PiLLi_bebekkkkk
·
17d
Leblebi tozuuuuu yer sonrada gevezelik edip püskürtüp dururdum 😂
y ziya
@YusufZiyaERDEM9
·
36d
Leblebi tozu, tadı damağımda
SANLI 🇹🇷🦅🇹🇷
@gntnsn
·
1 sa
Lokumlu bisküvi ahhhhhh beee😞
çok özlüyorum çoook
☣oguzgirdap☣
@ogzgrdp
·
46d
Leblebi tozu ve kokulu küçük kolonya paketleriNe geçmiş, ne gelecek. Sakın andan çıkmayınız.Burak_Sincan
@Burak_Sincan
·
51d
Leblebi tozu ve şekeri…
sadnessandhope
@sadnessandhope
·
2s
gofret almaya girerdik en çok
Gkhn’Dj (BeyazAtlı)
@GkhnDj
·
28d
Misket çalardım
yedikleriniz ilacınız olsun
@sglk_onemli
·
1 sa
2 püsküüt+1 lokum+1gazoz
Aytaç Beydil
@Aytacbeydil
·
1 sa
Akıp gitmeyen zamanı…
MEHMET KOCAOĞLU
@MehmettKocaoglu
·
2s
Yarım ekmek arası tahin helvası
Korku ve Yalan İmparatorluğunda, ya geleceği gösterip korkuturlar, ya da geçmişi gösterip üzerler.
Anda kalınız...
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 09-11-2024 saat: 10:17.
@erefefik
Trump, Savunma Bakanlığına yüksek ihtimal Mike Rogers'ı getirecek.
Neocon...
Bu kişi Rusya düşmanlığı ile bilinir. İsrail'in ölümüne savunucusu ve tabii ki Ukrayna'ya vaat edilen silah ve para yardımlarının zamanında yapılmamasını çok sert eleştirmişti.
Ve yine tabii ki; pyd'yi, Abd'nin doğal müttefiki olarak görecektir. Hatta pyd'ye hukuki statü kazandırmayı zorlayabilir. Neoconların hedefi, Irak ve Suriye'de iki ayrı Kürt Devleti'dir. Suriye'de pyd ile, Irak'ta ise Kyb ile hedefe gitmeye çalışacaklar. Kdp ise Türkiye'ye yaklaştı. Hatta geçenlerde, yanlış hatırlamıyorsam aynen şöyle dedi:''Erbil'in Türkiye toprakları içinde gösterilmesinden hiç rahatsız değiliz.''
Trump'un, seçimler öncesi söyledikleriyle çelişen bir atama bu.
Türkiye'de Hulusi Akar'ın önü yeniden açılabilir. Fidan zor durumda kalabilir. Bakalım izleyelim.
@erefefik
Bir Neocon daha... Neocon olmakla kalsa iyi de azılı Türk düşmanı. Kuduz pitbull...Jackson Hinkle 🇺🇸
@jacksonhinklle
·
8 Kas
🚨🇺🇸🇮🇱 BREAKING: Donald Trump is rumored to select RABID ZIONIST & ANTI-RUSSIA HAWK Mike Pompeo for Secretary of State.
Haberler iyi değil.
@erefefik
Diğer taraftan, savunma sanayi ile ilgili çok olumlu haberler var. Yukarıdaki mesajlar kısa vade olumsuz, Abd siyaseti atamalarla değişmez. İlişkiler nasılsa öyle devam edecektir. Bir önceki sayfada Alümünati Ramezan'ın mesajına şöyle yazmıştım:
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
23s
ABDdeki Trump ın zaferi ile biten 2024 Başkanlık seçimi sadece Cumhuriyetçi-Demokratlar arsanda değil,ABD için tarihi bir dönüm noktası.Dünya için bir dönüm noktası.Ulusalcı-Küreselci mücadelesi giderek derinleşecek.Görüldüğü gibi şahinlerin de şahinlerini atıyor. Küreselciler artık ''gık'' diyemezler. Analez tamam. Geleceği görebilen tek kişi var abi.Hayır, katılmıyorum. Neoconlar iktidarda, Neoconlar önceden, Küreselcilerin ideologlarıydılar, sonra yine Küreselciler tarafından, Cumhuriyetçi Partinin içine ''Truva Atı'' olarak yerleştirildiler. Şimdi Ulusalcıların ideologları oldular, sistem sarsılıyor, bunlar sadece çöküşü uzatabilirler. Sistem, Abd içinde bir Küreselci-Ulusalcı çatışmasını kaldıramaz.
Kısa vadede olumlu algılanabilek ama aslında olumsuz haberler şöyle:
NATO, Aselsan'ı Brüksel'e davet etti.Acar savunma sanayii, Slovakya ile 2 milyar dolarlık top mühimmatı sözleşmesi imzaladı.MKE, iki ay önce, adı açıklanmayan bir ülke ile 450 milyon dolarlık anlaşma imzaladı.Assan Savunma, yılda 360 bin top mermisi üreteceğini açıkladı.Bu haberlerin olumsuz tarafı nedir? Şudur: Bu silahlar ve mühimmatlar patlaması için üretiliyor. Bunlar uzun vade değil, orta vadede patlayacaklar.Repkon Savunma, Abd'ye, Abd'nin isteği ile top mühimmatı üretim tesisi kurdu.
@erefefik
Yer İmleri