yarınki mc 739.347.803 tl çok can yanacak.
yarınki mc 739.347.803 tl çok can yanacak.
Yapay Zeka İlk Kurşunu Sıktı: 14 Yaşında Bir Çocuk Öldü!
https://www.youtube.com/watch?v=cF46rjKL8bk
![]()
Tehlikeli işler bu yapay zeka falan...
Allah tan biz ilim-irfan ile değil de orucu neler bozar ile uğraşıyoruz hala..
İnsan ürküyor ...Allah muhafaza gelişiriz falan da ülkeye yapay zeka gelir..
Zaten ben matbaanın gelmesine de karşıydım...Ama onu da utanmadan getirdiler...
Hamdolsun. Sıkıntı yok.
Bütün dünya geriye giderken, biz olduğumuz yerde durabileydik o da iyiydi...!
'Türkiye “küçük Amerika” olacaktı, ABD “büyük Türkiye” oluyor'
https://yetkinreport.com/2022/07/25/...urkiye-oluyor/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
tehlikeli değil aslında..
bilinç dediğimiz şey mevcut zeka ve eski insangörünümlü beyin zekasından kuantum eşiğe geçti bana göre bir şekilde , mevcut ortalama insan zekasına bu beyin artık yetmiyor yani bilinç dediğimiz o organizma beynimizden hızlı gelişme sağlıyor bana göre..bunların kanıtlarını geçmiş insanlarda fi tarihinde yaşanmış dinsel mitolojiden tutu tekerleğin icadına kadar insanoğlunun toplam yaşam süresi boyunca ne kadar ilkel bir varlık olduğunu burada çok kez yazdım.
güneşe tapanlar o devirde güneşin ve bizim içimizde bulunduğumuz galaksinin sadece bir parçası ve bizim bir güneş sistemine bağlı olduğumuzu güneş denen şeyinde hidrojenden başka birşey olmadığını bilimsel anlamda bilebilecek görebilecek ellerinde imkanı olsaydı sence güneşe taparlarmıydı ?
ilgili algoritmada insanlar artık bilemeyeceği herşeye tapıp inanmak yerine gerçeği sorguluyor. bu işte yukarıda bahsettiğim bu eşiğe gelmiş insan zekasını köreltiyor insanlar artık buna dayanamıyor.
zavallı insanoğlu dememin nedenlerinden biri de bu
bu nedenle tonlarca din ve tanrılar yaratmışız..
yukarıdaki algoritma aslında insanoğlunun bilincinin resmen bir kopyası yapıldığına.. beynimizdeki o nöral ağın aynısını ve daha gelişimişini. karakterler bile atayarak veya sıfırdan bir karakter oluşturarak kopyalanıp veya yeniden yaratılabildiğinin bir kanıtı.
yeterlimi değil yinede en üstün bir bilinç yok.. çünkü kopyalanan o bilinçte zavallı insanoğlunun bir kopyası.
bilince kalsa bizim bedenimize muhtaç olmayıp artık bu kafatası denen fanustan kurtulmak istiyor çünkü yaşaması için bizim bedenimize ihtiyacı var..
gelecekte bilinç ve yapayzeka ile nasıl bi bağ kurulur ve kendi kendini sınırsız geliştirebilir azçok fikirlerim var ama şuan bu iş insanların gerçek fantazilerinin birbirleri ile çatışmasından ibraret.. bir çıkış yolu bulamamasından kaynaklanıyor. iki tarafta birbirini zorluyor.
beyin kesinlikle manipüle edilebilen bir yapıda çünkü.
madde kullananlar bunu çok iyi bilir... adam ikinci dünya savaşına girer çıkar o ortamı bizzat yaşar
blinmeyen herşeye ise bu zavallı durumdan çıkmak için inançlar edinir.. akıl sağlığını bu şekilde kullanır beyin.
yoksa eminim hiç kimse tanrıdan korkmuyor.. korktuğu şey bana göre gerçekte yani.. inandığı tanrının yok olduğu gerçeğidir.
![]()
13 şubat depremi olduğu an yani ölüme yaklaştığında herkesin ağzında ne vardı biliyor musun..Allah..Allahım sen yardım et diye duadan başka bişey çıkmadı milletin ağzından..işte bunun adı iman, inanç..bunu küçük görmek kimsenin haddine değil..
sana göre başka korkular olabilir ama herkes öyle değil..
Yer İmleri