Sayfa 459/472 İlkİlk ... 359409449457458459460461469 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. fazla mı kıllandım bilmiyorum ama kamu hastanelerinden mr, tomografi vb pahalı görüntüleme randevularının ileri tarihe verilmesinde bile hastayı özel hastanelere yönlendirip sgk yı zarara uğratma çetesi çıksa şaşırmayacağım. randevu veren sistemin yazılımına müdahale edilmediğini nasıl bileceğiz. Güvenin dibe vurduğu günlerdeyiz maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    fazla mı kıllandım bilmiyorum ama kamu hastanelerinden mr, tomografi vb pahalı görüntüleme randevularının ileri tarihe verilmesinde bile hastayı özel hastanelere yönlendirip sgk yı zarara uğratma çetesi çıksa şaşırmayacağım. randevu veren sistemin yazılımına müdahale edilmediğini nasıl bileceğiz. Güvenin dibe vurduğu günlerdeyiz maalesef.
    Hiç şaşırmam...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Arkadaşlar iyi akşamalr, yedek subaylıkda geçen süreler için emekli ikramiyesi alınabiliniyordu değil mi? Nereye yzıyorduk bunları?

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi akşamalr, yedek subaylıkda geçen süreler için emekli ikramiyesi alınabiliniyordu değil mi? Nereye yzıyorduk bunları?
    Selam
    Linkteki dilekceye terhis oldugunuz birlik ve banka iban numaralarini da ekleyerek asagidaki adrese gonderin veya imkaniniz varsa elden birakin. Sonrasi beklemekle geciyor zaten. Ben 9977TL aldim.

https://www.muhasebetr.com/yazarlari...cakmakci/0191/

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı
    Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı
    Emekli İkramiyesi Bölümü
    Mithatpaşa Caddesi, No:7, Sıhhiye / Ankara

Not: Dilekceye terhis oldugunuz birligi (MSB, KKK, JGK, DKK, HKK, vs) eklemezseniz teker teker butun askeri birimlere soruyorlar. Bankayi eklemezseniz de kafalarina gore hesap acip oraya yatiriyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam
    Linkteki dilekceye terhis oldugunuz birlik ve banka iban numaralarini da ekleyerek asagidaki adrese gonderin veya imkaniniz varsa elden birakin. Sonrasi beklemekle geciyor zaten. Ben 9977TL aldim.

https://www.muhasebetr.com/yazarlari...cakmakci/0191/

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı
    Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı
    Emekli İkramiyesi Bölümü
    Mithatpaşa Caddesi, No:7, Sıhhiye / Ankara

Not: Dilekceye terhis oldugunuz birligi (MSB, KKK, JGK, DKK, HKK, vs) eklemezseniz teker teker butun askeri birimlere soruyorlar. Bankayi eklemezseniz de kafalarina gore hesap acip oraya yatiriyorlar.
    Sn.callandor teşekkür ederim.

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    fazla mı kıllandım bilmiyorum ama kamu hastanelerinden mr, tomografi vb pahalı görüntüleme randevularının ileri tarihe verilmesinde bile hastayı özel hastanelere yönlendirip sgk yı zarara uğratma çetesi çıksa şaşırmayacağım. randevu veren sistemin yazılımına müdahale edilmediğini nasıl bileceğiz. Güvenin dibe vurduğu günlerdeyiz maalesef.
    Valla bir tomografi çekimi için gece 21:00'da telefonla arandım 22:30'da gelebilirmisiniz diye ve gittim, gece bile tomografi çekiyorlardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Kasım 15 itibariyle işyerindne ilişiğim kesildi.. ertesi günde e-devletten emeklilik başvurusu yaptım.. Bakalım kaç günde maaş bağlanacak? Öncesinde yaklaşık 3 ay önce tüm hizmetlerimin birleştirilmesi için dilekçe vermiştim.. DYS den işleme almışlar ve sonra işlemi tamamlayıp dosyasına kaldırmışlar... İskenderun SGK dan bakalım kaç günde maş bağlanaca? son durumlarla ilgili bilgisi olan var mı? ne kadar sürüyor bağlanması acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Kasım 15 itibariyle işyerindne ilişiğim kesildi.. ertesi günde e-devletten emeklilik başvurusu yaptım.. Bakalım kaç günde maaş bağlanacak? Öncesinde yaklaşık 3 ay önce tüm hizmetlerimin birleştirilmesi için dilekçe vermiştim.. DYS den işleme almışlar ve sonra işlemi tamamlayıp dosyasına kaldırmışlar... İskenderun SGK dan bakalım kaç günde maş bağlanaca? son durumlarla ilgili bilgisi olan var mı? ne kadar sürüyor bağlanması acaba?
    Benim memuriyet, sonra sgk sonra bagkur, askerlik yedeksubay olan bir arkadaşa Temmuzda İzmirden bir iki günde bağladılar. Ben de şaşırdım. O zaman çok boş bir zamanları idi herhalde. EYT ile bir anda olunca herkes şimdi emekli olan çok az sanırım. Bir süre sonra emekli sayısı azalmaya bile başlıyabilir aynen devam ederse statü...

Sayfa 459/472 İlkİlk ... 359409449457458459460461469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •