Sayfa 547/583 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

tcell hareketini ttkom da yapmalıydı.. pembe beyaz aralığı (gelirse değerlendirilebilir)
    resim yükleme siteleri hata veriyor.. resmi gönderemedim tcell pembe 90.58 89.15 en uygun alım yeri
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Endeksten negatif ayrıştık, 8.600 endekste 48'lerdeydi şimdi 9.200'de 47 bile değil, çok oynuyorlar hem de yükseltmeden oynuyorlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    tcell hareketini ttkom da yapmalıydı.. pembe beyaz aralığı (gelirse değerlendirilebilir)
    resim yükleme siteleri hata veriyor.. resmi gönderemedim tcell pembe 90.58 89.15 en uygun alım yeri
    Benim gözlemlediğim telekom hareket ettiğinde turkcell genelde eşlik etmiyor ama turkcell hareket edince telekom kismi da olsa harekete katılıyor. Turkcell, bir momentum sağlarsa tekekom peşine takılır diye düşünüyorum..

esmerleri kovalarken sarışınlar kaçıyor..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    esmerleri kovalarken sarışınlar kaçıyor..

Pil bitti.

6. 50 üstüne atamadı bir türlü, beklenen haber her an gelebilir, artık biraz ivmelenmeli.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    50 üstüne atamadı bir türlü, beklenen haber her an gelebilir, artık biraz ivmelenmeli.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Nasıl bir gerizekalı yönetim. 4 yıldır imtiyaz uzatacağız diyorlar iki yıl oldu başvuralı daha hiç birşey yok. Bunların yaptığı manipilasyon olmuyor mu. Kimse bu şartlarda gelipte milyarlarca dolar verip blok hisse almaz. Halka arz etseler yine kimse almaz bu yönetinle bu şartlarda...işleri güçleri yalan dolan. Son güne kadar basa basa toplayacaklar. Haberler ondan sonra malı çakmak için gelecek heralde...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Pil bitti.
    çalışmıyor mu.?

https://www.youtube.com/shorts/Ymp9udxgC6U

Sayfa 547/583 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •