Deeh ulen deeeeh.
Deeh ulen deeeeh.
dünkü spot 10325 dipten yükselişin tepesiyse (onu işaretlemeyi bekliyorum)oyun planı hazır..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Piyasa Gündem ✮
@Piyasaturkiye1
Enflasyon hesabında kullandığı fiyatları sır gibi saklayan TÜİK, listeyi Ankara 6. İdare Mahkemesine de vermedi.
â– TÜİK savunmasında zamları hükümetin yaptığına işaret etti.
â– TÜİK, açıkladıkları enflasyon rakamının maaş zamlarında doğrudan kullanılmadığını belirtti.
â– TÜİK, ölçülen enflasyonla halkın hissettiği enflasyonun farklı olmasının da doğal olduğunu savundu.
â– TÜİK: “Verilerin TBMM, bakanlıklar, yasama ve yürütme makamları gibi karar alıcılar tarafından kullanılması nedeniyle TÜİK’e herhangi bir sorumluluk yüklenmesi mümkün değildir. Davada husumet, TÜİK’in verilerini baz alarak emekli maaş artışlarına konu eden mercilere yönelik olmalıdırâ€
â– TÜİK: "Ankara 4.,9.,12. ve 18’inci idare mahkemelerinde TÜİK aleyhine davalar açıldı. Bu davayla aynı tarihlerde 24’üncü İdare Mahkemesine de başka kişilerce dava açıldı, ancak hepsi reddedildiği için savunma göndermemize gerek kalmadı. “Dava yetkisi geniş yorumlanırsa idarelerin her türlü işlemlerinin iptali için binlerce dava açılır ve mahkemeler kilitlenirâ€
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
23 DERECE
@yirmiucderece
·
1d
Normalleşen sizdiniz!
Özgür Özel:
"Serdar Ortaç gözaltına alınırken kapıyı çalmışlar, duymayınca beklemişler.
Ahmet Özer’in kapısını balyozla kırdılar."
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Turkcell ev interneti kullanan varmı nasıl memnunmusunuz arıza olduğunda ilgi alaka istanbulda.
Nasuh Bektaş
@nasuhbektas
·
2s
Adeta padişahlık yaşıyoruz bahçeli kendisine soru sorulmasını bile suç olduğunu söylüyor. Soru Soran gazeteciye kızıp mesleğe bırak diyor.
https://x.com/nasuhbektas/status/1856268167015788712
Grup toplantısında herkese sallayıp kendisine soru sorulunca bu cvp verilmesi bu kadar basit siyaset
Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
·
5s
MHP 'geciktirilmeden' istemişti!
YSK Başkanı Yener'den 'elektronik oylamaya hazırız' açıklaması
yine bir hazırlıklar yapılıyor.
Yer İmleri