Sayfa 308/398 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL seanslık ve günlük de hala AL da, şimdilik panik yok! ama sabah yazdığım gibi kötü kapanış yapma olasılığı yüksek!
    Kötü derken ne kadarlık bir düşüş bekliyorsun.

2. ABD başkanlık seçimlerinde hem başkanlık koltuğu riskli bir adaya geçti hem de senatoların çoğunluğu. Bayrak değişimine kadar geçecek 2 aylık sürede ise koltukta sağlığı sorgulanan ama daha önemlisi oğlundan dolayı büyük sıkıntılar yaşayan biri olacak. Tüm dünya piyasalarının yönünü tayin eden kurumun başındaki kişinin" Trump beni görevden alamaz" çıkışı ise son derece dikkat çekici! Piyasalar bu ihtimalden mi korkuyor da rahatlatmak için mi böyle söylüyor yoksa bu yönde bir kulis mi var? Sonuçta gelmekte olan normal bir adam değil ve her iki durum da aynı sonuca çıkmaz mı? Bu belirsiz durum borsa endekslerinin hangi seviyelerinde karşımıza çıkıyor ve bu kısa süreç bankacılar açısından ne ifade edebilir? Yorum yapmıyorum soruyorum sadece

@Crushing, kastettiğim gördüğü en düşük fiyattan kapanacağı şeklindeydi! 90 krş marj yaptı, ben SAT/AL yaparak 80 krş u becerebildim!

EREGL günlük, düşündüğüm gibi günlükçü alıcı BofA ve ekibi satıcı olunca gördüğü en düşük fiyatın bir kademe üzerinde kapandı, ben aşağı eşleşme bekliyordum, kapandığı fiyattan eşleşti! alan Y/F satan BofA yani ekipten!

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @Crushing, kastettiğim gördüğü en düşük fiyattan kapanacağı şeklindeydi! 90 krş marj yaptı, ben SAT/AL yaparak 80 krş u becerebildim!

EREGL günlük, düşündüğüm gibi günlükçü alıcı BofA ve ekibi satıcı olunca gördüğü en düşük fiyatın bir kademe üzerinde kapandı, ben aşağı eşleşme bekliyordum, kapandığı fiyattan eşleşti! alan Y/F satan BofA yani ekipten!
    80 kuruş günlük çok iyi bence belki çok işlem yapmışsındır o ayrı.

5. Selamlar herkese, Türkiye HRC veya demir cevheri verilerini nereden takip ediyorsunuz?
    Şimdiden teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    Bilgi kirliliği var maalesef.
    Ya burası Alacahan Köyü ve civarı değil ya da devlet erdemir den bu sondajlara karşılık CED istemedi.
    Bence bu drone ile çekilen görüntülerin olduğu yer Demir Export un maden sahası olan yeri.

Erdemir Alacahan köyü cviarındaki ruhsatını 2023 te aldı.
    İlk yıl Ön arama dönemi olur 2023-2024 arası (sondaj olmaz, olsa bile daha önceden sahanın çalışılmış olması gerek ve CED dosyası olur).
    2 ve 3. yıllar genel arama dönemi olur 2. ci yıl sonu belki sondajlara geçilir (çok zor ihtimal) ve yine CED raporu olur.
    Bu kadar yakın aralıklı sondajlar sadece IN-Fill diye tabir edilen maden işletmesine yönelik sondajlardır, yani artık herşeyi tamamlamışsınızdır ve artık proven reserve e ilişkin kesine yakın tenör-tonaj hesaplayacaksınızdır. Maden arama bu kadar yakın metrajlı karelajda yapılmaz.

Erdemir'e sordum ama geri donus yok, muhtemelen yatırımcı ilişkileri teknik konudan habersiz.

Kısacası Erdemir Demir madeninde bile herşeye CED gerekirken bu kadar yoğun sondaj olan bir yere CED olmadan sondaj yaptırmaz devlet (En azından CED gerekli degildir kaydı olur, oda yok).

Ben güncel takip ediyorum meslek geregi. Bende de eregli var ama yine de bu görüntülerin Erdemir'e ait olduğuna bir türlü (haklı nedenlerim olduğunu düşünüyorum) inanamıyorum.
    Yer SİVAS alacahan demirekport un sahası alacahan in 10 km doğusu.Hatta köyün 2 mahallesine temas ediyor.Suan hararetli çalışma var.Alacahan köyünde hemen hemen heryere sondaj vuruyorlar.
    Sadece altın değil poli maden aranıyormus
    Altını bakirtepede isleyebilirler
    Demirden zaten 15 km güneyde erdemirin Hekimhan Hasan Çelebi de tesisi var.
    Duyumlara göre Altındağ bölgesinde rezev çok güçlü
    Güzel haber alırsam yazacağım.YTD

7. Alacahan köyünde aynı bölgede Kızılada mevkisinde demir madeni vardi.1995 de terk ettiler.erdemir oranın yakınında bir sondajı var.

8. Google den baktığın zaman bakirtepe demirexport tesislerinin arazi üzerine kurulu tesislerini görebilirsin.
    ERDEMİRİN sahası alacahan köyü Altındağ bölgesi
    Linki izleyin görün.

https://www.facebook.com/share/v/17r...ibextid=oFDknk
    Son düzenleme : Zanga1; 13-11-2024 saat: 00:58.

Sayfa 308/398 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •