Sayfa 352/659 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Çok düşük temettü verdi, 6 aylik bilanço üzdü, 9 aylık da tatmin etmedi. Sonra euro kuru ve parite de düşünce umudu kesmiştim.

Yine de iyi toparladi

Ben bugün zarari kurtardim, vedalastim.

Artık istedigi yere gidebilir.
    Eğer ford da olumsuzluklar varken yükseliyorsa , büyük ihtimal başka bir haber vardır. Misal , vw üretim başlangıcı , yeni model tahsisi veya geçen günkü gönderdiğim yazıda vw ile yni model anlaşması vs..Ben bunu tecrübe ettim ford ta. Bunuda tekniğe uydurular , teknikçi arkadaşların yazdıkları ile de görülen o ki teknik te müsait

2.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Eğer ford da olumsuzluklar varken yükseliyorsa , büyük ihtimal başka bir haber vardır. Misal , vw üretim başlangıcı , yeni model tahsisi veya geçen günkü gönderdiğim yazıda vw ile yni model anlaşması vs..Ben bunu tecrübe ettim ford ta. Bunuda tekniğe uydurular , teknikçi arkadaşların yazdıkları ile de görülen o ki teknik te müsait
    dediğin gibi olabilir..endeks - açtı...hacimliydi yarım saat önce gazını almaya başladılar..bofa yıkıyor malı yine..buna rağmen foto pozitif..1163 ü alır..öyle görünüyor..1163 de fırsat var..düzeltme yaparsa sağlıklı çıkar..düzeltme de iyi kazandırır..1163 ü bekliyorum

3. Osman
    mal damısın?

4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Benim isteğim tekrar 900 altına hatta mümkünse 800 altına düşmesi.İnşallah düşer kısa zamanda.Şu anda portföyümün yüzde 23 ü FROTO olduğu halde düşmesini istiyorum.

Kendi adıma söylüyorum,istiyorum düşmesini.Kimse alınmasın.Hisse almayacaklar tabi ki düşmesini istemez
    Size kalsa hisse hep 500 de kalsin. Bir bitiremediniz eklemelerinizi. Kardesim omur bitiyor. Sizi mi bekliycez[emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://share.matriksdata.com/shareMa...11131232201770

Dunku artan hacimlu yutan gunluk bardan sonra cikisin devam edebilecegi kanaatimi yazmistim beni yaniltmadi..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Haftalık RSI 60,42
    Aylık RSI 68,34
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    temettü candır gerisi heyecan.

şu da var ki,

froto çok yüksek bir temettü şirketi değil. ancak fiyat artış ve temettü dengesini çok iyi ayarlayıp yönettiği için bana kalırsa

-önceki zamanlar da çok dile getirmiştim- ülkenin en iyi şirketleri arasında.

borsada yabancıların bakacağı ilk şirketlerden.seviyoruz napim.
    Kilit konu bu...alti cizili yerler...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Son haftalarda çok dik duruyor gerçekten. Son haftaların alıcı-satıcı ve takas larını paylaşabilecek bir arkadaş var mı ?
    Otomotivlerin genelinde durgunluk var borsa nanay burada bu kadar iştah kimde bakalım.

Sayfa 352/659 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •