Sayfa 614/649 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

yıl olmuş 2025 halen davaydı yok 20 ocak öncesimi sonrasımı
    bidonmus sarı kafaymış yok nihai karara yakınmışız bla bla bla
    böyle böyle insanları ömrünü yediniz millet uzaya çıktı bu mendebur halen sürünüyor
    yatırımcısını bu kadar perişan eden başka senet yok
    yemişim davanızı da nihai kararınızı da ilgilenmiyoruz kardeşim davanızla
    siz önce çıkın madur ettiğiniz yatırımcılara hesap verin özür dileyin
    iğrendirdiniz soğuttunuz bankanızdan da yatırımdan da
    halen çıkıp dava diyenden de soğuduk yeter yeter yeter.....

ha şunu da söyleyeyim nihai karar çıksa veya anlaşma yoluna gitse hissenin tavan tavan gideceğini mi sanıyorsun??
    bu kadar eziklik bu kadar rezil rüsva olduktan sonra bi yere gidemez merak etme
    bu prestij kaybıyla gerçi oda yoktu da nereye gidiyon taban taban gitmesi lazım
    bu kadar kayıp yılda cabası olan yatırımcıya oluyor malesef
    gerçi bu hissede olana bu saatten sonra üzülmem

22 Ekim 2024 tarihinde 2.Temyiz mahkemesi kararını açıklamıştı. 22 Ekimden bugüne kadar geçen süre 22 gün oldu.Karar tebliğ edildikten 15 gün içinde başvuru yapmamız gerekiyordu.Hukuksal açıdan tüm yolları denedik ama maalesef sonuçlar iyi gelmedi.Biden döneminde yapılan görüşmeleri bilmemiz mümkün değil ama Trump hükümeti için ise çok erken..Evet tekrar temyize gitme hakkımız var ama şu dakikaya kadar Temyize başvuru yapılıp/yapılmadığı konusunda bir haber çıkmadı. Bloomberg ekonomi servisi UZLAŞMA yolu için bir haber yapmıştı 23 EKiM 2024 tarihinde. Hisseye üst fiyatlardan yakalananlara geçmiş olsun.

KAYNAK: https://gazeteoksijen.com/ekonomi/bl...yabilir-226164

ALINTI: Bloomberg Inteligence yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: Dava ekibimizin hesaplamalarına göre, uzlaşma 1-2 milyar dolar kadar olabilir. Bu aynı zamanda sermaye fazlasının yaklaşık 1 milyar dolarına denk geliyor. Devlete ait olan Halkbank, uzlaşma tahmin edilen aralığın alt sınırında olsa bile Türk hükümetinin mali desteğine ihtiyaç duyabilir dedi. TARİH : 23 EKİM 2024

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
    Son düzenleme : ozannn; 13-11-2024 saat: 09:18.

HABER TARİHİ: 26 EKİM 2024

KAYNAK: https://artigercek.com/ekonomi/abd-h...ulandi-321345h

Açıklamada, Yellen ve Şimşek ayrıca yaptırımlara uyumun önemini ve Türk finans sisteminin yaptırımlardan kaçanlar ile terörist gruplar tarafından kötüye kullanılmasının önlenmesini görüştü ifadeleri kullanıldı. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ABD'nin ulusal güvenlik, dış politika ve ekonomisine yönelik tehditlere karşı korunmak üzere ekonomik ve ticari yaptırımlar uygulamaktadır.

Şu an Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı BAŞKANI: JANET YELLEN dir.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Sayın pozitif; sizi engellediğim için görmüyordum ama maalesef yazılarınızı istemeden okudum. Acil şifalar diliyorum; Allah yardımcın olsun. YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın pozitif; sizi engellediğim için görmüyordum ama maalesef yazılarınızı istemeden okudum. Acil şifalar diliyorum; Allah yardımcın olsun. YTD
    en iyisi görmemezlikten gelmek, ciddiye almamak hiç bir yararı yok! yazık üzülüyorum da! bende acil şifalar diliyorum! sağlığına kavuşup, sağlıklı düşünmesini temenni ediyorum!

Sayın Berkimcans; yaşım 52..İşim insanlar ile..Yazdım-çizdim-tekrar sildim..Hani ne taraftan bakarak nasıl yazmalıyım diye düşünüyorum tekrar siliyorum.İnsanı ayakta tutan değerlerimiz var.Ne yazayım başka...YTD

Sayfa 614/649 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •