Sayfa 670/1000 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3 sene önce seminer için Ankaraya gitmiştim otelin ön tarafında dışarda otururken masama beyfendi geldi yer yok yanınıza oturabilirmiyim diye izin istedi bende buyrun dedim .Kendisi ile muhabbete başladık İstanbulda iyi bir ünüversitede profösör çoluk çocuktan konu açıldı benim oğlumda üniversite imtihanlarına hazırlanıyordu o sıralar tercih vs muhabbet genişledi.O zaman bana demişti 2-3 sene sonra üniversitelerden daha yüksek para alacak mavi yakalılara demişti.
    Devletin herkesi ünüversite okumaya teşvik edene kadar her yere üniversite açana kadar meslek liselerinde eli yatkın olan gençleri bu işlere yönlendirip teşvik etmeli demişti.Bakıyorum şimdi çoğu iş yerinde çırak usta olarak bayağı zorluk çeken yerler var.
    Senelerce inşaatlarda çalıştım. Aldıkları her para helal olsun bu sektörde.. biz iki saatte hemen konteyner a koşardık sıcak veya soguktan, tozdan pislikten..yazin sıcağı, kışın soğuğu falan çok zor. Çok erken yıpranır beden ömür erken sonlanır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Erdoğan ve Bahçeli saat 18.00'de görüşecek - Haber Türk

3. hani diyorya Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diye..13 şubat depremini yaşadık burda..bulunduğum yerde Suriyeliler heryerdeler..kampta- kirada-çadırda-kümeste- ağacın başında bile yaşayanlar var..bizim buralar deprem bölgesi ve ianann depremden hemen sonra tüm ustalar kudurdu..10 bin tl lik işe 80-100 bin isteyenlerle doldu..düne kadar kafasındaki ışıkla çöp toplayan Suriyeliler in hepsi usta oldu..sözde yani..fayansçı duvarcı sıvacı gibi..ama yaptıkları işe bakın beş para etmez..ama millet bunlara muhtaç oldu..hala bu çöpçüler ustalık yapıyor ..ve ahlakları da bozuldu..ilk geldikleri gibi değiller..neyse normalde bu devletin sorunu ama vatandaş yanlız bırakıldı..ustalık sertifikası kursu vs.hiçbişey yok..ben zıçtım oldu hesabıyla gidiyor ülke..aynı borsanın şu hali gibi..kalite düştü ahlak düştü..ahlakın olmadığı yerde herşey hırsız sistemidir..

4. bu ülkede yapı denetimci gittikten sonra inşaatten demir çektiren mütahitler gördük..ya da kolanları kestiren dükkan sahipleri..suçlu kim dükkan sahibimi mühatit mi ..hayır..denetlemeyen yetkililer..sahtekara fırsat verenler suçlu..aynı depremin bıraktığı hasardaki gibi..ülke çöplük olma yolunda gayet güzel ilerliyor..bu ahlak ülkenin genlerine hakimken kimse borsada kalıcı yatırımcı olmaz bu ülkede..giden gider vurkaç hesabı gibi..ya çıkarsa diye borsaya yatırım olur mu..bize acilen ahlak reformu lazım

5. ahlak reformu ihtiyacı olan ülkede borsaya gerçek yatırımcı gelmez..geçen yıl borsaya girdiğinde 5 kata kadar yükselen kağıtlar var, şimdi çoğu zarar yazmış ciddi zararlar..bakın sayfalarına..küfür edenlerle dolu..ne olduda 1 yılda batık bilançosu açıkladınız..denetim varmı yok..sen gel yeterki borsayı..ya çıkarsa..yeterki koyun sürüleri borsayı taşısın..başka dertleri yok

6. Türk vatandaşının elinde bir borsa vardı ..az buçuk ahlaklı kalan..onu da bitirdiler..zıçmadık bir burası kalmıştı..hamdolsun eyi zıçtılar gotlerine sağlık

7. AB'de şirket iflasları arttı

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde, yılın üçüncü çeyreğinde şirket iflas başvuruları bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,7 yükseldi.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), 2024 yılı üçüncü çeyrek dönemine ilişkin şirket iflas verilerini yayımladı.

Verilere göre, üçüncü çeyrekte AB ülkelerinde şirket iflasları, yılın ikinci çeyreğine göre yüzde 2,7 yükseldi.

Böylece AB'de şirket iflasları 2018'den bu yana ölçülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Üçüncü çeyrekte önceki çeyreğe kıyasla faaliyet alanlarına göre iflaslarda en fazla artış yüzde 28,8 ile ulaştırma, yüzde 15,3 ile bilgi ve iletişim teknolojileri, yüzde 9,8 ile konaklama ve yiyecek hizmetlerinde gerçekleşti.

Söz konusu dönemde, yeni işletme kayıtları ise bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,2 arttı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Xu030 spotta 10.200 ve düşen trend direnci 10.520 ler arası 300 puanlık sıkışan bir bölge..düşen trend çizgisi her gün aşağı geliyor..Benim stratejim bu aralıkta palaya çarpılmamak için fazla işlem yapmamak..10.200 altı şort 10.500 üstü kapanışlar düşen trend kırılımı long..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 670/1000 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •