Sayfa 365/379 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon
Arama sonucu : 3027 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Polonya da, Tr deki finans sektörünü 5 yıl ileriye götürecek ürün geliştiriyorlar Ümit bey gecen haftaki yayınlarda bahsetti bakalım ne çıkacak altından Polonya yapay zeka ve blokchain projeleri ile meşhur bir ülke gelişmeler beni heyecanlandırıyor tıklagelsin surecide yakında tekrar başlar GreenX ve RobotX tam gaz gelişme devam ediyor hikaye bitmez bu şirkette

2.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    O senin kamilliğin aslan

Be kamil 3,4 milyon kardan zararın var bide utanmadan nasıl düdüklendiğini paylaşıyorsun adama harbiden ...... derler

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by matrakim Yazıyı Oku
    Polonya da, Tr deki finans sektörünü 5 yıl ileriye götürecek ürün geliştiriyorlar Ümit bey gecen haftaki yayınlarda bahsetti bakalım ne çıkacak altından Polonya yapay zeka ve blokchain projeleri ile meşhur bir ülke gelişmeler beni heyecanlandırıyor tıklagelsin surecide yakında tekrar başlar GreenX ve RobotX tam gaz gelişme devam ediyor hikaye bitmez bu şirkette
    Guzel bir ivme yakaladı bu ara gelişmeler olumlu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by serleon Yazıyı Oku
    Be kamil 3,4 milyon kardan zararın var bide utanmadan nasıl düdüklendiğini paylaşıyorsun adama harbiden ...... derler

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sen kendi hesabını yap aslan... Kelebek olma...

5. Sayın matrakim nerde konuştu acaba sürekli takip ederim kaçırdım mi acaba ?

6. Sn Harun hb,
    Atp resmi youtube sayfasında geçmişteki tüm tv yayınları mevcut. Atıfta bulunulan yayının linkini bırakıyorum.

https://youtu.be/cnV7So-seHU?si=w0DHnr-OzQ98QwP8

7.  Alıntı Originally Posted by Alican.34 Yazıyı Oku
    Sn Harun hb,
    Atp resmi youtube sayfasında geçmişteki tüm tv yayınları mevcut. Atıfta bulunulan yayının linkini bırakıyorum.

https://youtu.be/cnV7So-seHU?si=w0DHnr-OzQ98QwP8
    biraz önce dinledim güzel bir ropartaj olmuş ...Şirket gerçekten iyi işler cıkartarak ilerliyor kutlarım..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. tşk ederim

Sayfa 365/379 İlkİlk ... 265315355363364365366367375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •