Sayfa 687/1000 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop LX

1. Akbank da kemik sesi duyamadik 55 in altinda bir kemik sesleri duysak rahatlasak
    ybk 100m daha satti bu iyi kemik sesine yakinlasiyoruz gibi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    MB aralık toplantısı 26 Aralıkta yani yılın son işgünlerinden, yurt dışı zaten tatilde olacak o dönemde. Küçük bir indirimle başlarlarsa nötr olabilir. Ama muhtemelen emir büyük yerden.
    pit o seneryoyu bende 3-4 aydır okuyorum ama herşey yolunda giderse beklenti oydu , şimdi 3 kere enflasyon verisini revize etmiş merkez bankası çünkü mali taraftan istediği destek gelmedi.Çıktılar aylık veri 2 nin altında 2 a y gelmesi gerek dediler sorular sorulduğunda , ocak ayı ile gelecek zamlarla enflasyon daha yukarı gitme ihtimali yüksek şimdi bu kafayla indirim yaptığı an kendisi ile çelişir tutarsızlık ortaya çıkar.Powel bile tama güvenmiyor yapışkanlıktan korktuğu için bizdeki daha kafayı çevirmediği halde bu işlere girersek 2025 zaten dünya için zor bir sene olacak bizim için daha zor olur düşüncesindeyim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Akbank da kemik sesi duyamadik 55 in altinda bir kemik sesleri duysak rahatlasak
    ybk 100m daha satti bu iyi kemik sesine yakinlasiyoruz gibi
    Abey sen de veriyorsun gerilimi haaa.
    Zaten dingildiyor urkutme

4. dunden kalma shortlar var
    10.789 endeks vadeli iken az gozluluk yaptim endeks 1 duserse bankalar 2 duser diyerek yari yariya short actim
    endeks actigim yerde akbank 55.50 den acmistim %1 primli
    hafta sonuna birakmiyacagim kemik sesi gelsinki maliyete yaklassin kapatayim

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abey sen de veriyorsun gerilimi haaa.
    Zaten dingildiyor urkutme
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pit o seneryoyu bende 3-4 aydır okuyorum ama herşey yolunda giderse beklenti oydu , şimdi 3 kere enflasyon verisini revize etmiş merkez bankası çünkü mali taraftan istediği destek gelmedi.Çıktılar aylık veri 2 nin altında 2 a y gelmesi gerek dediler sorular sorulduğunda , ocak ayı ile gelecek zamlarla enflasyon daha yukarı gitme ihtimali yüksek şimdi bu kafayla indirim yaptığı an kendisi ile çelişir tutarsızlık ortaya çıkar.Powel bile tama güvenmiyor yapışkanlıktan korktuğu için bizdeki daha kafayı çevirmediği halde bu işlere girersek 2025 zaten dünya için zor bir sene olacak bizim için daha zor olur düşüncesindeyim
    valla ona bakarsan enflasyonu sadece para piyasasıyla düşürmeye çalışıyorlar. Kamu da tasarruf yok, bütçe tarihin en büyük açığını verdi. Kamu giderini kısmak yerine gelirini arttırmaya odaklanmışlar. Bence 2025 de endirekt vergilerde ciddi artışlar ve yeni vergi türleri göreceğiz.
    Bugün MŞ yönetilen yönlendirilen fiyatlara beklenilen enflasyon kadar zam yapacağız dedi, yani asgari ücret ve emekli zamlarını da o şekilde verebilmek için ön almaya çalışıyor.
    bana sorarsan borsanın artmasını gerektirecek temel hikaye 2025 Q3 bilançolardan önce olmaz.Bugün ppf alanın 2025 sonuna kadar hesabıma göre minimum %47 birleşik getirisi olur vergi öncesi. Eğer borsada risk alıp, stres yaşarım dersen bunun enaz %10 yukarısını elde etmen lazım ki uğraştığına değsin.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Gümüş ons da çok sert hareketler var.... üç saattir.... adamlar nasıl meydan okuyorlar anlamak güç....para her şeyi yaptırıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    dunden kalma shortlar var
    10.789 endeks vadeli iken az gozluluk yaptim endeks 1 duserse bankalar 2 duser diyerek yari yariya short actim
    endeks actigim yerde akbank 55.50 den acmistim %1 primli
    hafta sonuna birakmiyacagim kemik sesi gelsinki maliyete yaklassin kapatayim
    gönlüne göre olsun
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    valla ona bakarsan enflasyonu sadece para piyasasıyla düşürmeye çalışıyorlar. Kamu da tasarruf yok, bütçe tarihin en büyük açığını verdi. Kamu giderini kısmak yerine gelirini arttırmaya odaklanmışlar. Bence 2025 de endirekt vergilerde ciddi artışlar ve yeni vergi türleri göreceğiz.
    Bugün MŞ yönetilen yönlendirilen fiyatlara beklenilen enflasyon kadar zam yapacağız dedi, yani asgari ücret ve emekli zamlarını da o şekilde verebilmek için ön almaya çalışıyor.
    bana sorarsan borsanın artmasını gerektirecek temel hikaye 2025 Q3 bilançolardan önce olmaz.Bugün ppf alanın 2025 sonuna kadar hesabıma göre minimum %47 birleşik getirisi olur vergi öncesi. Eğer borsada risk alıp, stres yaşarım dersen bunun enaz %10 yukarısını elde etmen lazım ki uğraştığına değsin.
    Benim seneryomda martta kadar faiz indirimi olamaması , buna göre ppf ve gram altındayım acelemiz yok böyle haberler çıktığında 2 tur trade etsek yeter alıncak tahta belli zaten , burada önemli olan volilite dedikodu ile yaratıldığı için dikkat edilmeli ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 687/1000 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •