Sayfa 817/998 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu pek fena oldu....

Değil fotokopi ki her yere tonlarca veriliyor- ya kimliğin orijinalini kaybedilse...

Dış görünüş önemli değil.

Geçen bir videoda gördüm. Kadın çorabı gibi bir şeye baskı yapıp yüzüne geçirdin mi kimse ayırt edemiyor.

Hele AI nin tavan yaptığı bir dönemde başta Tapu ve Noter işlemleri olmak üzere BİYOLOJİK DOĞRULAMA KESİNLİKLE GEREKİYOR.

Yoksa her an şans eseri yaşıyoruz...
    çipli kimlik kartlarını dolandırıcılık azalacak diye tanıttılar kimlik kartı alınırken avuç içi ve parmak izlerimiz alındı neden kritik işlemlerde parmak izi onayı istenmiyor? Eski kimlikten ne farkı kaldı o zaman! Her gün en az bir kere abuk subuk numaralar tarafından aranıyorum dolandırıcılık olduğu belli. E devletten adıma şirket açılamaz diye onay verdim tapu içinde vekalet ile asla satılamaz diye iki günde bir e devlete girer adıma hat açılmış mı icra var mı diye kontrol ediyorum telefonumda kaspersky antivirüs yüklü ama eğer bir fotokopi ile bu kadar kolay dolandırıcılık yapılıyorsa bu önlemler hiç bir işe yaramaz

2. En iyisi hemen gidip kredi çekmek sonra ödememek ve kara listeye giriş. Bundan sonra dolandırıcılar kara listedeki kişiye de kredi çekiyorlarsa hiç banka hesabı kullanmamak.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Sim kopyalanmadan sirf şifreyi bularak hesaba giriyorlar limit sifirsa yukseltiyorlar

Keşke kredi çekme olayını tamamen kapatabilsem
    Aslında var bir çözümü;
    1.000 TL gibi küçük bir miktar KMH veya kredi kartın takibe düşsün, icralık olsun. Ve bunu ödeme.
    Açık takip hesabı olduğu için bankalar zaten kredi vermez.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aslında var bir çözümü;
    1.000 TL gibi küçük bir miktar KMH veya kredi kartın takibe düşsün, icralık olsun. Ve bunu ödeme.
    Açık takip hesabı olduğu için bankalar zaten kredi vermez.
    Önce bi bakınca anlamadım, bu nasıl iş diye sonra kimi neyi alıntıladığını görünce
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Kel en düşük memur aylığı asgari ücret ve en düşük emekli aylıkları şu kadar reel olarak artmış
    Neye göre reel tuikin çakma enflasyonuna göre reel
    Ha niye böyle bi açıklama var seneye ..keceğiz bunları geçmişteki maaş artşlarına sayacağız diyor.
    bir halt olacağı yok.

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kel en düşük memur aylığı asgari ücret ve en düşük emekli aylıkları şu kadar reel olarak artmış
    Neye göre reel tuikin çakma enflasyonuna göre reel
    Ha niye böyle bi açıklama var seneye ..keceğiz bunları geçmişteki maaş artşlarına sayacağız diyor.
    Kim diyor bunu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Kel diyormuş. Bizim buralarda kellerle ilgili bir söz var. Kel koyumda kendine gel. Reha abi etrafına bak kel birini görürsen ne diyon sen de.

Sayfa 817/998 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •