Sayfa 473/537 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523 ... SonSon
Arama sonucu : 4294 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Hançerlendik ortak, şimdi de hançeri içimizde çeviriyorlar, bunlara güvenip üç kuruşumuzu emanet ettik, tek suçumuz bu, keşke batık bir şirkete koysaydık, zngini ve katma değerlisinden ağır geldi, hakkımı helal etmem.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Karel diye bir hissem var, fonun biri girdi diye bugün tavan oldu, bu kadar kıymetli, ihracat rekorları kıran bir şirkete neden fon alımları olmuyor, yönetim bu konuda kendini anlatamıyor mu acaba, endeks 9.500 Kcaer tepeden yarı fiyatına yakın ve hala alım yok hisse ekside maalesef.

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post6929094

Sn. Dandanakan'a grafik için teşekkürler.

Maalesef tahtanın elinden tutan yok, bizde para yok, olanı da eritti zaten yoksa destek çıkardık, patron satıyor biz alıyoruz.

Her şey para denek değil, sağlık, mutluluk, güven ve itibar daha önemli
    İyi tatiller.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post6929094

Sn. Dandanakan'a grafik için teşekkürler.

Maalesef tahtanın elinden tutan yok, bizde para yok, olanı da eritti zaten yoksa destek çıkardık, patron satıyor biz alıyoruz.

Her şey para denek değil, sağlık, mutluluk, güven ve itibar daha önemli
    İyi tatiller.
    Ham malzeme alıp işleyerek katma değerli malzemeye dönüştüren ve kilosunu 2 dolara aldığı ürünü 10 dolara satan bir firmanın, 9 ayda 13 milyar lira ciro yapıp sıfıra yakın kar açıklaması ve bu tablonun 4-5 aydır satıcılar tarafından biliniyor olması, patron dahil yerli yabancı kurumsal fonların agresif satışları ile ATH'den yarıya düşüşünü sağladı diyebiliriz. Bu düşüşe rağmen defter değerinin iki katından işlem görüyor. Mesela Ereğli PD/DD 0,78. Deprem sonrası toparlanmaya çalışan, derin bir emtia krizini bünyesinde yaşayan Ereğli F/K 9,5, Kocaer'in bu düşüşe rağmen 40. Hepimizin bildiği gelişmelerle Kocaer'de tekrar eski günlerine dönecektir ancak zamanını kestirmek çok zor. Yazdıklarım sadece katkı maksatlıdır ve yoruma açıktır.

5.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Ham malzeme alıp işleyerek katma değerli malzemeye dönüştüren ve kilosunu 2 dolara aldığı ürünü 10 dolara satan bir firmanın, 9 ayda 13 milyar lira ciro yapıp sıfıra yakın kar açıklaması ve bu tablonun 4-5 aydır satıcılar tarafından biliniyor olması, patron dahil yerli yabancı kurumsal fonların agresif satışları ile ATH'den yarıya düşüşünü sağladı diyebiliriz. Bu düşüşe rağmen defter değerinin iki katından işlem görüyor. Mesela Ereğli PD/DD 0,78. Deprem sonrası toparlanmaya çalışan, derin bir emtia krizini bünyesinde yaşayan Ereğli F/K 9,5, Kocaer'in bu düşüşe rağmen 40. Hepimizin bildiği gelişmelerle Kocaer'de tekrar eski günlerine dönecektir ancak zamanını kestirmek çok zor. Yazdıklarım sadece katkı maksatlıdır ve yoruma açıktır.
    Yorumlarınıza aynen katılıyorum ancak benim hesap edemedigim konu katma değerli ürün ihraç edip kar edememesi, onu da beceriler, karlar yazıldıkca temel veriler de cazipleşir diye hesap ediyordum, bunu bir tek ben hesap edemedim, herkes kaçtı bir ben kaldım, patronu tarafından hisse satışı da olunca içinden geçtiler maalesef.
    Benim de bir vadem var, daha 1.5 sene opsiyonum var, bekliyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yorumlarınıza aynen katılıyorum ancak benim hesap edemedigim konu katma değerli ürün ihraç edip kar edememesi, onu da beceriler, karlar yazıldıkca temel veriler de cazipleşir diye hesap ediyordum, bunu bir tek ben hesap edemedim, herkes kaçtı bir ben kaldım, patronu tarafından hisse satışı da olunca içinden geçtiler maalesef.
    Benim de bir vadem var, daha 1.5 sene opsiyonum var, bekliyoruz.
    bilançoda vergiden kaçınmak için çok ciddi makyaj ve dolandırıcılık var..bunu spk ya ve maliyeye bildirmeden tahtaya hareket gelmesi olanaksız sn bawer ..hakan kcaer bildigin vasat vurguncu ..bunları bildirmeden bu tahta degil bir yıl 5 yılda geçse de kalkmaz.jeotermal miş ,suudi abd yatırımlarıymış hiç bir şeyi tınlamaz,çünkü adamların niyeti kötü ..30 yıllık borsa geçmişimde bunun aksi hiç olmadı..patron tahtaları şikayet edilmeden hareketlenmiyorlar..

7. Sayın Derinlik, iyi niyet olmadıkça ne yapsak boş, 70'lere kadar yükseltip sonra da mal satımı kararı, satılan malın yabancı kurumsala yapıldığı açıklaması, o gün bugün hissenin sürekli düşmesi vs. son olarak da düşük bilançolarla endeksin rallisinden de faydalanması engellendi, kafasını kaldırmasına izin vermiyorlar.

6 Kıtada, 140 ülkeye ihracat yapan, Ege bölgesinin ihracat rekortmeni, katma değerli ürün üreten ve satan bir şirket nasıl olur da 9 ayda sadece 2.4 milyon para kar yazar, Ege'de küçük bir dükkanda boyoz yumurta satsan daha fazla kazanırsın, koca fabrikalara ihracatlara ne gerek vardı.
    Bu genç patronun durumun farkına varıp ben ne yapıyorum demesi lazım artık, Hakan bey bizi hayal kırıklığına uğrattı resmen.
    Son düzenleme : bawer; 17-11-2024 saat: 14:01.

Sayfa 473/537 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •