Originally Posted by
Turquaz
acaba seneye bedelli yapmak için özelliklemei kasayı boşaltıyor patron
itiraz edenede
bedelsiz ve temettü alırken iyiydide şimdimi kötü oldu diyecek..
ama ben bedelliye dünden hazırım..
patron okadar hisseyi boşa satmamıştır
bedelli için hazırlık yapıyor olabilir
tabi tahmin. ve bence.
benim de aylardır söylediklerimin içinde bu ihtimal vardı...ciddi yatırımlara girişecek..patron da olası bir bedelliye katılmak için bence 12,5 milyon lotu sattı ve satarken de şu açıklamayı yollamış idi...(Elde edilen gelirden, ihtiyaç oluşması durumunda, Kocaer Çelik ve iştiraklerinin gelecek vizyonunda bulunan stratejik büyüme alanlarında yapılacak tüm çalışma ve faaliyetlerde destek olunmaya ve gelecekteki başarısı için kaynak sağlanmaya devam edilecektir.)
bence bu ihtimal var ama bu ihtimal kötü bir ihtimal değildir tam tersine iyi bir ihtimaldir...şirketin dışarıdan yüksek faizle kredi çekeceğine ,patron ve yatırımcıların cebinden para koymaları daha iyidir..böylece karlılıkta sıkıntılar olmaz...geçmişte de bu ihtimali dile getirirken olası bu bedellinin geçmişteki sasa ve hektaşın bedellisine benzeyeceğini söylemiştim...geçmişte ne zaman ki hektaş ve sasa bedelli açıkladı o vakit sert yukarıya çıktı...
eğer bedelli olacaksa ?? ben rahatlıkla katılırım ..zaten o yüzden de sermayemi ikiye ayırdım...gerektiğinde olası bir bedelliye katılmak için...büyümek için daha çok kar etmek için yapılan bedelliler iyidir arkadaşlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri