Sayfa 636/736 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Şunu öğrenmek istiyorum. Tl olarak n kolaya parayı attık dolar yaptık atıyorum 10K için ne kadar ücret istiyorlar başka bankaya aktarmak için.
    uption'dan Vakıfbank'a, oradan da Midas ile dilediğiniz bankaya 1-2 dolar masrafla transfer edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    uption'dan Vakıfbank'a, oradan da Midas ile dilediğiniz bankaya 1-2 dolar masrafla transfer edebilirsiniz.
    Teşekkür ederim..

3. Bu zjb’nin basarisi hikayesi nedir? Son 3 aydir dususte bile ucmus 80% yapmis hem de 90% hisse oraniyla?? Shortlasalar bile bu bana asiri iyi bir performans geldi hem de 5 milyar tl buyuklukteki fonla bunu yapmak nasil bisey anlamadim, fark hisse tercihi mi viop agresifligi mi? Yorumu olan?

4.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Bu zjb’nin basarisi hikayesi nedir? Son 3 aydir dususte bile ucmus 80% yapmis hem de 90% hisse oraniyla?? Shortlasalar bile bu bana asiri iyi bir performans geldi hem de 5 milyar tl buyuklukteki fonla bunu yapmak nasil bisey anlamadim, fark hisse tercihi mi viop agresifligi mi? Yorumu olan?
    https://fintables.com/fonlar/ZJB/portfoy

Bu da ikiz kardeşi: https://fintables.com/fonlar/ZJI/portfoy

Ayni soru serbest fon grubuna da soruldu ama kimse kalmamis orda

Dostlar son 15 gun ve bir aya baktigimda lider olan fon
    DKR DENİZ PORTFÖY ONDÖRDÜNCÜ SERBEST FON
    hakkinda goruslerinizi alabilir miyim
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Son 15 gunde getirileri goturmus eksi yazmis
    Son bir ayda ise 16% pozitif gorunuyor her ikisi de donem donem bakin fon alimi yaparkene

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. DKR fonu kredili islem ve viop ile yuksek getiri elde edebiliyor. Terste kalirsa can yakabilir.

ZJB , ZJI fonlarina ZRGYO tasidi yukari son 2-3 aydir. Benzeri THT fonunda var SURGYO tasiyorlar kredili bir sekilde. Ama son 1 haftadir grafigi cok feci. Dususleri feci sert.

8.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Midas pahaliya dolar satiyor Nkolay a gore. Nkolay dan dolar alsak Midas a aktarmak istesek. Araci olarak Uption ve Vakifbank mi kullanmamiz gerekli ? Vakifbank dan Midasa dolar aktarmak icin Swift ucreti odemez miyiz ? Tesekkurler.

Sayfa 636/736 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •