Sayfa 848/892 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    En önemli olaylardan birisi Ukrayna savaşı bitince altyapı yapılması olacak.Ukrayna europower %100 gesan sahibi gördüm idealde europower payı yok galiba yanlış mı bakıyorum
    gesan europowerin %70 sahibidir...gesan ukraynadaki şirketin ise %100 sahibidir...geçmişte tahminen iki yıl önce şirket ile görüştüğümde ukraynadaki potansiyelin türkiyedeki potansiyelden çok daha fazla olduğunu söylemişlerdi bana..bu konu hakkında bu gün bir email attım..bakalım ne cevap verecekler...bu aralar şirketi yıllar sonra tekrardan arayacağım...ukrayna barışı olursa gesan çok olumlu etkilenir arkadaşlar..trump şimdiden barıştan söz ediyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. astorda sadece trafo işi var...kendisi de ukraynaya mal verebilir ama gesanda hem trafo işi var hem de elektrik ile ilgili her türlü ürün var...bunun üzerine bir de yerleşik bir şirketi var..buda ister istemez gesanın şansını çok artırıyor ukraynada...gesan yatırımcısı için savaşın bitmesi büyük bir nimet olacak...potansiyel yüksek orda...ama savaş biter mi ?? trump başarır mı bilemem...

faizlerin düşmesi ,iş hacminin hala devam ediyor olması ,sektöre destek amacı ile ayrılan ciddi nakitler gesanın finansal ve karlılık olarak da iyi yolda devam edeceğini gösteriyor...enflasyon muhasebesinin bitmesi ile de daha güzel bilançolar gelmeye başlayacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. arkadaşlar bu sayfa hala iki yıl önce gesana girdiğim sayfadır...eski paylaşımlarımın tümü hala duruyor...unuttuğum bazı bilgiler bile var...burası arşiv niteliğinde...kaptanın seyir defteri gibi.. hatırladığım kadarıyla gesan yenilenebilir enerjinin depolanması işinde de vardı...hatta hatırladığım kadarıyla geçmişte ukraynaya defasa bir enerji depolama tesisini de yapıp teslim etmişlerdi...geçmiş arşiv bilgilerinde de olması lazım bu bilgi...tüm beklentileri tek tek burada işlemiş idik...

gesan europower iştiraki ile panel üretiminde, geslerin en pahalı parçası olan inverter üretiminde, evlere yönetlik sunjunior ges üretiminde vardı....gesan tahaaüt işlerinde europower iştirakinin ürettiği ürünleri kullanıyordu...gesanın girdiği ihalelerde en az net %20 kar yapıyordu...gesanın girdiği ihalelerde bazen rakipleri bile gelip ondan ürün alıyordu...bu yüzden de gesan çok rekabetçi bir şirket idi...yurtiçinde ve yurtdışında çok etkili idi...ben sattıktan sonra doğrusu gelişmeler hakkında fazla bilgim olmadı...son durumu nedir bilmiyorum...ama geçen iki yıllık bir sürede gücüne güç katmış olması lazım diye düşünüyorum...temel rasyoları da geçmişe göre ucuzlamış..

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu sayfa hala iki yıl önce gesana girdiğim sayfadır...eski paylaşımlarımın tümü hala duruyor...unuttuğum bazı bilgiler bile var...burası arşiv niteliğinde...kaptanın seyir defteri gibi.. hatırladığım kadarıyla gesan yenilenebilir enerjinin depolanması işinde de vardı...hatta hatırladığım kadarıyla geçmişte ukraynaya defasa bir enerji depolama tesisini de yapıp teslim etmişlerdi...geçmiş arşiv bilgilerinde de olması lazım bu bilgi...tüm beklentileri tek tek burada işlemiş idik...

gesan europower iştiraki ile panel üretiminde, geslerin en pahalı parçası olan inverter üretiminde, evlere yönetlik sunjunior ges üretiminde vardı....gesan tahaaüt işlerinde europower iştirakinin ürettiği ürünleri kullanıyordu...gesanın girdiği ihalelerde en az net %20 kar yapıyordu...gesanın girdiği ihalelerde bazen rakipleri bile gelip ondan ürün alıyordu...bu yüzden de gesan çok rekabetçi bir şirket idi...yurtiçinde ve yurtdışında çok etkili idi...ben sattıktan sonra doğrusu gelişmeler hakkında fazla bilgim olmadı...son durumu nedir bilmiyorum...ama geçen iki yıllık bir sürede gücüne güç katmış olması lazım diye düşünüyorum...temel rasyoları da geçmişe göre ucuzlamış..
    invertör işini beceremediler evlere yönelik ges işide cok düşük satış bildigim kadarıyla ...Burda beni heyecanlandıran güç trafosu mayıs da bitecek ve normal tip trafoların iki katına cıkması işi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. astor invertör işinde daha ciddi gibi o da anca porotipi sene sonu biter diyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    astor invertör işinde daha ciddi gibi o da anca porotipi sene sonu biter diyor...
    iki yıl önce inverter işinde bir aselsan ikincisi de gesan vardı...astor yeni yeni bu iş ile ilgilenmeye başlıyor...çok önemli bir parçadır bu...gesan hala yüksek oranda ihaleler almaya devam ediyor...trafo ve ukrayna da bence güzel beklentilerdir...trumpun ocakta görevi devir alması ile birlikte ukrayna barışı sık sık konuşulacak...

bir önce yorumumda da söylediğim gibi ukrayna beklentisi çok değerlidir...geçmiş arşivlerden baktığımızda geçmişte de bu konuya değindiğimi hatırlıyorum...tabi hafızam da biraz zayıflamış..ama borsa hafızam hala idare ediyor...o zamanki yorumlarımı çok merak ediyorum ama o kadar sayfa içinde onları bulmak çok zor...

7. https://www.bloomberght.com/yeka-iha...unuldu-3734841

YEKA ihalelerinde süreci hızlandıracak teklif meclise sunuldu
    AK Parti güneş ve rüzgar enerjisi ihalelerinin sürecini hızlandıracak teklifi TBMM'ye sundu.

Giriş: 18 Kasım 2024, Pazartesi 15:46
    Güncelleme: 18 Kasım 2024, Pazartesi 15:46
    AK Parti YEKA ihalelerinde süreci hızlandıracak teklif TBMM’ye sundu.

Bloomberg tarafından görülen yasa teklifi Güneş Enerji Santrali ve Rüzgar Enerji Santralleri yapılarının yatırımcıların teşvik edilmesi amacıyla yapı denetiminin dışında bırakılmasını öngörüyor.

hükümet enerji konusunda elini çabuk tutmak istiyor..işi hızlandırmak istiyor..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesan europowerin %70 sahibidir...gesan ukraynadaki şirketin ise %100 sahibidir...geçmişte tahminen iki yıl önce şirket ile görüştüğümde ukraynadaki potansiyelin türkiyedeki potansiyelden çok daha fazla olduğunu söylemişlerdi bana..bu konu hakkında bu gün bir email attım..bakalım ne cevap verecekler...bu aralar şirketi yıllar sonra tekrardan arayacağım...ukrayna barışı olursa gesan çok olumlu etkilenir arkadaşlar..trump şimdiden barıştan söz ediyor...
    Hocam sağolun demekki Ukrayna daki potansiyel Türkiye’den fazla harika bir haber

Şirkete mail attım

Merhabalar sayın yetkili
    Haziran ayında sanırım beklentilerinizi paylaşmıştınız
    2024 için
    Hasılat 18.5 milyar
    Favök 6.6 milyar
    Favök marjı 36 bunlarda bşr revizyon yaptınız mı yada yapacakmısınız acaba

Gelen cevap

Yatırımcı Sunumlarında vermiş olduğumuz projeksiyonlarda herhangi bir güncelleme yapılmayacaktır. Grup olarak belirlemiş olduğumuz hedeflerin gerçekleşmesi için çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir.

https://x.com/kapgeldiii/status/1858...d8F2ZUHt93mWtw
    Son zamandaki Elon musk dahil trafo kıtlığından hştachi yöneticilerinin de bunu desteklemelerinden sonra trafo işi çok önem kazanacaktır.
    Sektördeki şirketlerin fd favök ortalamasına bakarsak listeden ortalaması 15 vardır. Elon musk dahil trafo kıtlığından bahsederken gesan fd favök 5 evet sektör ortalaması 15 lerde iken gesan hala 5 lerde.
    Şirket 6.6 milyar beklentisi var hadi 6 milyar etsin düz.
    Gesan pd anlık 23 milyar

Sayfa 848/892 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •