Originally Posted by
keko
arkadaşlar bu sayfa hala iki yıl önce gesana girdiğim sayfadır...eski paylaşımlarımın tümü hala duruyor...unuttuğum bazı bilgiler bile var...burası arşiv niteliğinde...kaptanın seyir defteri gibi..

hatırladığım kadarıyla gesan yenilenebilir enerjinin depolanması işinde de vardı...hatta hatırladığım kadarıyla geçmişte ukraynaya defasa bir enerji depolama tesisini de yapıp teslim etmişlerdi...geçmiş arşiv bilgilerinde de olması lazım bu bilgi...tüm beklentileri tek tek burada işlemiş idik...
gesan europower iştiraki ile panel üretiminde, geslerin en pahalı parçası olan inverter üretiminde, evlere yönetlik sunjunior ges üretiminde vardı....gesan tahaaüt işlerinde europower iştirakinin ürettiği ürünleri kullanıyordu...gesanın girdiği ihalelerde en az net %20 kar yapıyordu...gesanın girdiği ihalelerde bazen rakipleri bile gelip ondan ürün alıyordu...bu yüzden de gesan çok rekabetçi bir şirket idi...yurtiçinde ve yurtdışında çok etkili idi...ben sattıktan sonra doğrusu gelişmeler hakkında fazla bilgim olmadı...son durumu nedir bilmiyorum...ama geçen iki yıllık bir sürede gücüne güç katmış olması lazım diye düşünüyorum...temel rasyoları da geçmişe göre ucuzlamış..
invertör işini beceremediler evlere yönelik ges işide cok düşük satış bildigim kadarıyla ...Burda beni heyecanlandıran güç trafosu mayıs da bitecek ve normal tip trafoların iki katına cıkması işi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri