Sayfa 315/398 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by ersenkirmizi Yazıyı Oku
    Mart'ta düşen Kap haberi usta o. Ben de yeni bir gelişme var sandım.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    Bende bir şey mi kaçırdım diye düşünüyorum, tarihe bir kaç kere baktım haber 11 Mart ta gelmiş, bende iyi niyetli olarak birisi bu tarihe bakmadan paylaşmaz diye düşünüp kendimi sorguluyordum! Sanırım arkadaş o 105 mlyn usd ın bilançoya olumlu yansımasını merak etmiş ama 9 aylık ta yeni geldi! para kasaya 9 aylıkta girmediyse, girdiğinde 12 aylık ta bilançoya katkısı olacaktır! yıllık bilançonun gelmesine daha 2.5 ay var!

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bende bir şey mi kaçırdım diye düşünüyorum, tarihe bir kaç kere baktım haber 11 Mart ta gelmiş, bende iyi niyetli olarak birisi bu tarihe bakmadan paylaşmaz diye düşünüp kendimi sorguluyordum! Sanırım arkadaş o 105 mlyn usd ın bilançoya olumlu yansımasını merak etmiş ama 9 aylık ta yeni geldi! para kasaya 9 aylıkta girmediyse, girdiğinde 12 aylık ta bilançoya katkısı olacaktır! yıllık bilançonun gelmesine daha 2.5 ay var!
    Sevgiye çeyrek var [emoji6]

3.  Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1257684

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem nedeniyle, Şirketimizin bağlı ortaklıklarından İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'nin sigorta kapsamında tahsil edilecek hasar tazminatına ilişkin, alınan 100 milyon ABD Doları tutarındaki avans bedeline ek olarak 105 milyon ABD Doları'nın tahsil edilmesine yönelik anlaşma sağlanmıştır.

Sigorta kapsamında tahsil edilecek toplam hasar tazminatına ilişkin süreç devam etmekte olup, ilgili hasar sürecinin 2024 yılı içerisinde tamamlanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bilançoya etkileyecek kadar bir miktar olsa bari.
    100 milyon ve 105 milyon dolarlık ödemeler yapıldı ve ilgili bilançolara çoktan yansıdı.
    Yılın sona ermesine son 44 gün, bu kap bildirimine göre toplam hasar tazminatı belli olma sürecinin 2024 yılı içerisinde tamamlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla yürütüldüğü belirtilmektedir.
    Umarım tazminat 2024 sona ermeden belli olur ve ek ödeme gelir.
    Her 100 milyon dolarlık ödeme bilançoya yaklaşık HBK 1 TL olarak yansır.

4.  Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    100 milyon ve 105 milyon dolarlık ödemeler yapıldı ve ilgili bilançolara çoktan yansıdı.
    Yılın sona ermesine son 44 gün, bu kap bildirimine göre toplam hasar tazminatı belli olma sürecinin 2024 yılı içerisinde tamamlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla yürütüldüğü belirtilmektedir.
    Umarım tazminat 2024 sona ermeden belli olur ve ek ödeme gelir.
    Her 100 milyon dolarlık ödeme bilançoya yaklaşık HBK 1 TL olarak yansır.
    Ödemeler hangi kalem altında yansıdı usta?
    Bilançoya bakmaya bayılıyorum, merak ettim şimdi.

EREGL günlük, en iyi alıcı diğer kısım olmasına rağmen bence iyi kapattı!

6. Selam
    Yeni KAP dustu. Mevcut sigorta odemelerine ilaveten $155Milyon daha gelecekmis. 2024 yil sonuna kadar.
    Toplamda $360'a bu isi baglamislar.

7. 360 mio usd yıl sonuna kadar, şu ana kadar yatan var mı?
    Bir arkadaş için soruyorum [emoji41]

8.  Alıntı Originally Posted by ersenkirmizi Yazıyı Oku
    360 mio usd yıl sonuna kadar, şu ana kadar yatan var mı?
    Bir arkadaş için soruyorum [emoji41]

Selam
    Su ana kadar $205M yatti. Yilsonuna kadar $155M daha gelecek.
    Benim anladigim bu sene bu is bu sekilde kapanacak. Toplamda $360M sigorta odemesi.

Sayfa 315/398 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •