Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 868/885 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. öncelikle o dediğin devlete 40 yılını vermiş biri için iyi bir cümle değil neyse oda senin ayıbın olsun asıl konudan sapmayalım üye olurken ve sonradan toplamda 2 kere yazmama rağmen ısrarla anlaşılmak istenmeyen ne için üye olduğumu son kez yazayım belki aydınlanma gelir senin alay ettiğin şekilde üye olma sebebim x tlgrm hissenette neler yazılıyor neler aktarılıyor bakarım buda benim yöntemim ben olay yaşamadım dikkat ettiysen tane tane türkçe yazarak konuşuyorum sürekli bilanço iyiliği bebek şirket söylemlerine karşı birşeyler yazmak için geldim üye oldum dedim ben seni bir kısır tartışmanın içine çekmiyorum burada herkes düşüncesini yazıyorsa bende bildiklerimi yazmaya çalışayım dedim sana 1-viop 2-virman konusunda yazdım diye hatırlıyorum ısrarlada söylüyorum özellikle viop bilmeden piyasa okunmaz değil 40 140 yıllık borsacı olsanda birşey değişmez burada bilmeyen veya az bilene yutturursun bu cakayı virman işine gelince de akd den virman göremezsin diyorum madem ortaya bir şey attın ispatla dedim kötü birşey mi söyledim yok çıkıp açıklama gereğinde bulunmadın çünkü onda da ben haklıyım birazdan örnek bir hissede akd de görünmeyen takasta görünen virman işinin ekran görüntüsünü atarım 1-2 hisseden örnekle

özetle piyasanın iyileştiği dönemde yine övmeler bir güzellemeler yapılır sonrası hüsran olursa merak etme çıkar yine uygun bir dille yazarım kimin ne yaptığını burada isim önemli değil niyet önemli umarım kendimi anlatabilmişimdir

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üyelik tarihin 28.10.2024 ve aynı gün ilk attığın mesaj bu...Yani keko ve kitlesi ile geçmişte ufak tefek bir şeyler yaşadın ya da yaşamadın; beni ilgilendirmediği gibi realitemi de bu tür kısır çekişmelerle bozmam...O dediğin Devlet'e 40 yılımı verdim ben, emekli olalı da 20 yıl oldu...Nezaket, nefaset nedir bilirim...Sen de dahil buradaki hiç kimseye hakaret etmedim etmem de...Adam sabah akşam demediğini bırakmadı burada tek bir laf etmemişim sana niye edeyim yahu ?!..

Şu "üstad" hitabına gelince...Benim yazışmalarda hatta günlük yaşamımda en fazla kullandığım kelimedir, sonuçta birileri buraya gelip bir şeyler paylaştıysa, emek harcadıysa benim için değerlidir...Sen ise geldiğin günden bu yana hemen herkese bir şekilde yapıştın ve beni de o kısır tartışma çukuruna çekmeye çalıştığının farkındayım...Bu bir tarz meselesi ve ben buna saygı duyarım ancak bana uymaz...

Allah kolaylıklar versin, yolun açık olsun...

Şirketin acelesi yok.. Bu da toplama fırsatı.. Yoksa büyük kar kokusu alsalar X2 giderdi.. Birbirinizi kırmayın.. Gün gelir bu da yürür gider..Syglr.

3. sn alideta kırmak değil amacım hep birlikte doğruları yanlışları tartışalım insanoğlu beşer şaşar kimse kusursuz değildir biraz eleştirilmekten kimseye zarar gelmez aksine daha sağlıklı analizler yapılmasını sağlar hatırlarsınız yakın zamanda yusuf kaderli hocamız megaptan ağır eleştiri aldı aynı hoca zamanında uşak 2 tl iken 12 tl içsel değeri var demiştir ve hisse 40 tl lere gitmiştir ona rağmen piyasa nasıl eleştirdi görmüşsünüzdür insanlar tabi ki doğal olarak hisseye birşeyler yazanı çizeni eleştirir bu işin doğası böyledir

neyse şu virman olayına örneklerimi vereyim konuyu kapatayım 2 hissede örnek veriyorum isimlerini kapattım algı olmasın diye

4. dedeeee..... dedddeee...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üyelik tarihin 28.10.2024 ve aynı gün ilk attığın mesaj bu...Yani keko ve kitlesi ile geçmişte ufak tefek bir şeyler yaşadın ya da yaşamadın; beni ilgilendirmediği gibi realitemi de bu tür kısır çekişmelerle bozmam...O dediğin Devlet'e 40 yılımı verdim ben, emekli olalı da 20 yıl oldu...Nezaket, nefaset nedir bilirim...Sen de dahil buradaki hiç kimseye hakaret etmedim etmem de...Adam sabah akşam demediğini bırakmadı burada tek bir laf etmemişim sana niye edeyim yahu ?!..

Şu "üstad" hitabına gelince...Benim yazışmalarda hatta günlük yaşamımda en fazla kullandığım kelimedir, sonuçta birileri buraya gelip bir şeyler paylaştıysa, emek harcadıysa benim için değerlidir...Sen ise geldiğin günden bu yana hemen herkese bir şekilde yapıştın ve beni de o kısır tartışma çukuruna çekmeye çalıştığının farkındayım...Bu bir tarz meselesi ve ben buna saygı duyarım ancak bana uymaz...

Allah kolaylıklar versin, yolun açık olsun...

harbiden morukmuşsun.... zihin bulanıklığı ..paraya tapma...alavere dalavere hep bundan demek ki...
    40 yıl görev 20 yılda emeklilik etti mi sana 60 !!!
    20 yaşında memuriyete başlasan oldu sana 80...
    yazıyla seksen....
    pes.pes.pes................
    sen s..tir et berkosanı kendine bi yatcak mezar al.... bebeklere altın fonu bes aldın ya hani... ( Allah gecinden versin ben bunları senin beyanlarına göre derleyip toparladım)
    not: berkosan 56 olduğunda benden sana bi devrek bastonu hediye..söz...

5. üzme yorma kendini sen yatırımcısın! o trader ve mal basan ve basana şapka çıkartan.

Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    sn alideta kırmak değil amacım hep birlikte doğruları yanlışları tartışalım insanoğlu beşer şaşar kimse kusursuz değildir biraz eleştirilmekten kimseye zarar gelmez aksine daha sağlıklı analizler yapılmasını sağlar hatırlarsınız yakın zamanda yusuf kaderli hocamız megaptan ağır eleştiri aldı aynı hoca zamanında uşak 2 tl iken 12 tl içsel değeri var demiştir ve hisse 40 tl lere gitmiştir ona rağmen piyasa nasıl eleştirdi görmüşsünüzdür insanlar tabi ki doğal olarak hisseye birşeyler yazanı çizeni eleştirir bu işin doğası böyledir

neyse şu virman olayına örneklerimi vereyim konuyu kapatayım 2 hissede örnek veriyorum isimlerini kapattım algı olmasın diye

bir de.. kendisi 40+20+?? = minumum...78.. dolayısı ile yaşa saygı gösterelim

6. berkosandan kendi çapımda iki defa ekmek yedim, nasipse bir kez daha ekmek yeme palanı yapıyorum, pusuda bekliyorum.

euro bazlı grafiğimde 0.60 euro, hadi ihaleleri de koyalım, 0,55 euro altı zor gibi

brks.jpg

7. Şirket batığa gidiyor dedik manipülasyoncu dediniz. Evet hadi sesiniz çıksın ??

8. Bence orta ölçekli hisse sahiplerinin hisse satması olumlu. Kademeli alım yapanlar için zaten sorun yok. Ancak hisse sayfalarında güzellemeler yapılıp hisse satmaları hiç doğru değil. Bu fiyattan sattıktan sonra zaten alıcı çıkar, bu yollara başvurmalarına gerek yok. Tabi ki herkes istediği fiyattan alır ve satar. Ancak hileli yollara başvurmak doğru değil. Hadi diyelim ki para kazandılar. Tecrübeyle sabit ki kendilerine hayır etmez bu paralar.

Sayfa 868/885 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •