Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Viop LX

1. İddialı olmak için 4/5 gün yetmiyor mu? Kaç gün gerekiyor üstüne basa basa söylemek, iddialı olmak icin?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. olsun o kadar ..bak bu topikte dahi trend döndü diye onlarca kişi hisse yüklüyor çuvala..
    basit değil bu..tam kazanıyorum derken paran nohut kadar kalır..ağlarsın..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İddialı olmak için 4/5 gün yetmiyor mu? Kaç gün gerekiyor üstüne basa basa söylemek, iddialı olmak icin?

3. Enerji Bakanı Bayraktar:

"Türkiye, Avrupa'nın en ucuz elektriğini kullanıyor."
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu paraya bu tesisi kuramazsın kısmında evet iş karsız ise kim niye tesise para harcasın denebilir.

Fakat arsasını alamazsın diyenler dikkate almak daha doğru olmaz mı?

Arsa baya likit bir olay ve bizim ülkede çoklarına göre belki de en iyi yatırım aracı.
    burada da paranın zaman değeri devreye girer. Şuan alacağın arsa 12 ay sonra %60 değerlenecek mi onu değerlendirmek lazım. ben kendi adıma öncelikle şirket esas faaliyetinden ne kadar kar ediyor, favök ne kadar ona bakarım. Yoksa arsa değeri bina değeri makine ekipman değeri falan çoğu zaman subjektif hesaplanan şeylerdir.,
    Örneğin bir şirketi tasviye ederken bina makina ekipman yarıdan ucuza gider.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Burası viop topigi yüzde 0.5 bile önemli... Adam trend döndü der tabii ki

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

Enerji Bakanı Bayraktar:

"Türkiye, Avrupa'nın en ucuz elektriğini kullanıyor."
    Doğru demiş ama halkın çoğunluğu temel harcamalardan olan elektriği bile ödeyemeyecek durumda ondan olması yoksa bu durum?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. ben yukarı döndüğüne inanıyorum poz aldım demek ne oluyor..bunu anlatıyorum ben..dönmedi yukarı borsa ..neden aldın diyorum, sana inat alacam diyen bir kafa..al o zaman özgürsün tabi..çoğu büle..o yüzden tekrar tekrar yazma ihtiyacı doğuyor..DÖNMEDİ VE ZOR DÖNECEK YUKARI..

8. Alper forumda olmadigina gore para sayma makinasi almaya gitmis
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 716/1000 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •