x deki tüm borsa hüstadlarý gyo yazýp, gyo tavsiyesi veriyor. Þuan en canlý sektör o diyorlar![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bahçelinin konuþmalarýna baktýðým kadarýyla halktan gelen tepki ile apo açýlýmý bitmiþ,
konuþmasýnýda terörist baþý Abd uþaðý vs bitirdi.
baþka hikaye kalmadý çünkü..beklenti yok..yalancý çoban koyun toplamak için ucuz kaldý gyo lar dedirtiyor..halbuki faizin inmesi uzun vadede olacak deniyor, kademeli..bu durum gyo lara 1.5-2 yýl sonra yansýyacak belki..1-1.5 yýl sonra
faiz %30 lara bile düþse gayrimenkul alýmý artacak mý bakalým bu da var..
birde ABD den hamas açýklmasý geldi.
https://x.com/huseyingunayDC/status/1858623356561437087
Amerika’dan Hamas açýklamasý;
•Türk Hükümetine Hamas’la iliþkilerin eskisi gibi olamayacaðýný açýkça ileteceðiz.
•Hamas liderlerinin Türkiye’ye taþýndýðýna dair iddialarý gördük. Hiçbir terör liderinin rahat yaþayacaðýna inanmýyoruz.
•Hamas’ýn liderliði ABD tarafýndan aranýyor. Bunlar yakalanýnca ABD’ye teslim edilmeli.
Sahi bunlar Trump seçildi diye bu kadar sevinmiþlerdi?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Gyo larda 2026 yilindan itibaren temettu verme zorunlulugumu gelecekmis ?
...
gyo bakarsan hepsinin haftalýk graflarýndaki formasyon ayný tepki vermesi normal çoðu %20 ye prim yaptý.Bilançodan vs deðil en üsteki benim faizle ilgili düþüncem belli dediðinden beri sistem orayý sýcak tuttu.Analaymadýðým þuanda baský ile faiz indirimi yapýlmak isteniyor ne yararý olacak 250 puanýn , bu baský hareketi cary trader kýsmýný hareketlendirdi dolar hareketlenmeye baþladý kendi kendimize sýkýyoruz sonra halk ödesin faturayý neden yönetmeye aday olmuþ kiþiler yönetemiyorsa onlar ödemiyor .Bu milletin artýk sorgulayýp uyanmasý gerek ayný yalanlar kandýrýlmamalý bu iktidar olsun muhalefet olsun yönetemeyen gitmeli
Gidenlere deðil de gitmemiþ yada çok satýþ yemiþ olanlara bakmak daha mantýklý. Tabi altý dolu þirket olacak...
Endeks dönerse hýzlý gidenlerde kar satýþý fazla olabilir..
Ben böyle düþünüyorum..
Yer Ýmleri