Sayfa 727/1000 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Anlamsız şekilde çok çıkmıştı. Biraz düzeltmesi sağlıklı olur.
    nereden baktığına bağlı..

2. herkes cevap yazmasın bana rica ediyorum..analiz bilmeyen muhatap olmasın lütfen..9000 e kadar şeker verecekler senin hissen buraya kadar ayrışabilir ama bundan sonra boku yer..bunu diyoruz..çünkü şuanki yükseliş 9300 üstünde kaldık uçuyoruz yükselişidir..9000 altında gyo lar başta olmak üzere çakılır diye beklerim..accuk daha zaman..

3. kazananların, kaybedenlerin topigi burası. Hiç almayan satmayan hep bekleyenlerin değil... Burası borsa alıp satmazsan olmaz hep yazmak olmaz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Deh ulen deeeh. Arkana bakmaa.
    Salih abi çok incesin

5. Ukrayna, sınırdan yaklaşık 115 kilometre uzaklıktaki Rus hedefini vurdu

KİEV (AA) - Ukrayna ordusunun, sınıra yaklaşık 115 kilometre uzaklıkta yer alan
    Rusya'nın Bryansk bölgesindeki cephaneliğini vurduğu bildirildi.
    Ukrayna Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bu gece Ukrayna Silahlı
    Kuvvetlerine bağlı birliklerin, Rusya'nın Bryansk bölgesindeki Karaçev kasabası
    yakınlarında bir lojistik merkezinin 1046 nolu cephaneliğini vurduğu belirtildi.
    Saat 02.30 itibarıyla hedef alınan söz konusu bölgede 12 ikincil patlama kaydedildiği
    aktarılan açıklamada, "Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını durdurmak
    amacıyla Rus ordusuna ait mühimmat depoların imhasına devam edilecektir."
    ifadesi kullanıldı.
    Ukrayna basınının Silahlı Kuvvetlerden kaynaklara dayandırdığı haberinde, söz konusu
    saldırıda, Ukrayna'nın ABD üretimi uzun menzilli ATACMS füzelerini ilk kez
    Rusya topraklarında kullandığı ileri sürüldü.
    Karaçev kasabası, Ukrayna sınırına yaklaşık 115 kilometre mesafede yer alıyor.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. bugunku pastalar cok ilginc olucak
    Isctr vadelisi -194.000
    ekgyo vadelisi -85.000
    ykb vadelisi : -29.000
    u30 vadelisi -41.000
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Ukrayna, Rus topraklarına ilk uzun menzilli ATACAMS füze saldırısını gerçekleştirdi.

-Bloomberg

Rusya: Uzun menzilli silahlar kullanılırsa Kiev ve NATO unsurlarına saldırma hakkımız olacak

kasım ayı ortasında bu işin daha ciddileşebileceğini geçen ay yazmıştım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ukrayna, Rus topraklarına ilk uzun menzilli ATACAMS füze saldırısını gerçekleştirdi.

-Bloomberg

Rusya: Uzun menzilli silahlar kullanılırsa Kiev ve NATO unsurlarına saldırma hakkımız olacak

kasım ayı ortasında bu işin daha ciddileşebileceğini geçen ay yazmıştım...
    Nato unsurlarına zor saldırırsın
    Bakalım Trump reis bugün yarın ne diyecek sürece...Pek iddialıydı... 2 ayı var ama gürlemese de esecek mi bakalım...

Sayfa 727/1000 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •