Sayfa 9/213 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 65 - 72 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Byzombi Yazıyı Oku
    Dogrusu hicbirbilgim yok kagitlar hakkinda hangi grup sikinti yada ne takip etmeliyim.bilmeden kor topal gidiyorum tavsiyeleriniz ben mutlu eder tsk.

Sent from my Avea inTouch 4 using hisse.net mobile app
    bence kolay alığ satabileceğiniz endeks kağıtları imkb 50 kağıtlarına bakabilirsiniz. endeksin güzel yükseldiği dönemlerde onlarda da güzel artışlar yakalanabilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    bence kolay alığ satabileceğiniz endeks kağıtları imkb 50 kağıtlarına bakabilirsiniz. endeksin güzel yükseldiği dönemlerde onlarda da güzel artışlar yakalanabilir.
    Tsk ederim dikkate alacam. sizin onerileriniz takipe aldim tahminleriniz guzel hayirli cumalar hisse onerinizi beklerim iyi calismalar

3.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Cusan ufak bir artış yaptı kar nedeniyle gün içi teknik neder üstad saygılar birde Ecbyo yorumlarsan .
    merhaba , cusan suan bolinger üst bantın baya dışına çıkmış durumda. 60 dakikalık grafiğer göre olası noktaları işaretledim. 3,06 direncini kırarsa olası hareket noktaları 3,13 ve 3,24 bantları olabilir. destek noktaları olarakta 2,93 ve aşağı kırarsa da 2,85 ve 2,76 seviyelerine kadar gevşeyebilir. uzun vade düşünürseniz bilanço ve karlılıklarına da bakmak gerektiğini düşünüyorum. YTD. kendi düşüncemdir.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

Dohola ne dusunuyorsunuz bugun

5. Teşekkürler üstad almak için biraz daha beklemek gerek bir görelim bugünü

6.  Alıntı Originally Posted by serdarkagan Yazıyı Oku
    Dohola ne dusunuyorsunuz bugun
    merhaba,
    DOHOL için 30 dakikalık grafiğer göre kendi düşüncelerim, 0,72 önemli bir nokta buranın üzerinde kalabilirse 0,76 ve 0,79 bantlarına doğru bir hareket görebiliriz. aşağıda ise destek olarak 0,67 noktasını görmekteyim. çıkış olabilmesi için iyi haberlerle de desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Byzombi Yazıyı Oku
    Tsk ederim dikkate alacam. sizin onerileriniz takipe aldim tahminleriniz guzel hayirli cumalar hisse onerinizi beklerim iyi calismalar

sizede hayırlı cumalar. kağıt önerisi yapmam çok doğru olmaz. ama dediğim gibi imkb 50de falan güzel şeyler çıkıyor
    ben soda ya bakarım arada, bankalar sürekli takibimdedir, gücü olan holdinglere bakılabilinir.

8.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba, krstal 27.01.2017 den bu yana güzel bir çıkış trendi yakalamış gibi. eğer oralarda alabildiyseniz çok güzel bir kağıt yakalamışsınız. şuan zirve durumunda gözüküyor. 2,13 zirvesini kıramazsa geri dönüş ve düzeltmelerde karşılaşabileceği muhtemel destek noktaları yeşil bantlarla işaretledim. eğer kırar ve üzerinde kalırsa da muhtemel hareket edebileceği bantları da mavi ile işaretledim. YTD. kendi görüşümdür.

Elinize sağlık dostum çok teşekkürler bol kazançlar saygılar..

Sayfa 9/213 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •