Sayfa 396/659 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Turk insanı neden böyledir
    Tayyip neden 20 yildir devrilmiyor
    İşte şu son 2 gündeki şu topicteki durum net özetliyor
    Uyaran diyo ki dikkat edin
    Malum nickli kerizler cirit atıyor
    Sonuç hisse 2 günde yerli bir oluyor
    Tepki kerizlere !! Değil
    Uyaran kişiye veriliyor
    Ulkenin özeti
    Sen bu işten para yapmaya bak işte. Fazla üzerinde de düşünme. Nimet bil bu adamları. Bu ülkede Böyle gelmiş böyle gider. Bu ülkede yarın çiftlik bank tosun u çıkar millet yine "ADAMSIN" diye peşine takılmazsa ne olim. İşin garini son 2 haftadır falan hisseyi övenlerin hepsi tıssssssss.. İlginç. Online bile değiller .

2. Sik kafalı Zelenski şimdi de Rusyaya İngiliz yazpımı füze atmış. Bu düşüş ondanmış deniyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Sik kafalı Zelenski şimdi de Rusyaya İngiliz yazpımı füze atmış. Bu düşüş ondanmış deniyor.
    adam tam bir maşa palyoço artistten başkan yaparsan olacağı bu ukraynalı bile değil yok etti ukranyayı ukrayna eski haline 30 senede gelemez....bakın buraya yazıyorum ukraynalı anneler linçleyecek onu Zelenski yakında kaçar yurt dışına....
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sen bu işten para yapmaya bak işte. Fazla üzerinde de düşünme. Nimet bil bu adamları. Bu ülkede Böyle gelmiş böyle gider. Bu ülkede yarın çiftlik bank tosun u çıkar millet yine "ADAMSIN" diye peşine takılmazsa ne olim. İşin garini son 2 haftadır falan hisseyi övenlerin hepsi tıssssssss.. İlginç. Online bile değiller .
    Ilginc Bi ülke ilginç insanlar
    Aynen dünkü lesler tüydu
    Tepki gösterenlere o leşlere kanmayın zarar etmeyin dedik
    Onlara tepki vermeleri gerekirken
    Uyarıp haklı çıkan kişiye tepki veriyorlar
    Çok ilginç

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Aga siz bu isi cok biliyorsaniz zaten multi milyarder olmaniz lazim ki, ben olsam burada benim gibi cahil ky leri uyarip amme hizmeti yapacagima, miami de 4 tane hatunla jakuzide dssak keyfi yaparim.
    Hisseyi 2020 leree 110-120 tl den aldigimdan beri bu topicte neler gordum. Her cokuste ben dememismiydimciler, robin hoodlar vs vs. Sonuccc hisse 1000 tl. Temettuleri saymıyorum bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Vurdu gol oldu!

Ben sattım deyince "inşallah alamazsın" diyen bir tip vardı.

Nerede o sahi?

Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Aga siz bu isi cok biliyorsaniz zaten multi milyarder olmaniz lazim ki, ben olsam burada benim gibi cahil ky leri uyarip amme hizmeti yapacagima, miami de 4 tane hatunla jakuzide dssak keyfi yaparim.
    Hisseyi 2020 leree 110-120 tl den aldigimdan beri bu topicte neler gordum. Her cokuste ben dememismiydimciler, robin hoodlar vs vs. Sonuccc hisse 1000 tl. Temettuleri saymıyorum bile.

Sen miydin o yoksa?

8.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Sen miydin o yoksa?
    Satan alamasin dedim. Hala diyorum. Ne olmus. Aldin diye uzulecem mi[emoji16]

Sayfa 396/659 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •