Sayfa 46/333 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    Yuh 100 TL den de verdiler, maliyeti düşündükçe hisse de düşüyor
    Düşen bıçak tutulmaz. Düşüş trendi varken malın altına yatılmaz. Düşüşün bitmesini beklemek gerekir. Ancak yataya sardığını görünce mala girilebilir ki onu da yine dikkatli düşünmek gerekir. Maliyet düşürmek denen şey illüzyondur. Ben bu hisseye 100 liradan parayı bağlayacağım ancak bu hisseden ne kadar sürede ne kadar kazanabilirim, başka yere koysam ne kadar kazanabilirim diye düşünmek gerekir. Orada görünen maliyet illüzyondur. Hisseden beklentim yoksa neden mala girip de parayı oraya bağlayayım ki? Hiç bir şey bilmiyorsam faize koyarım, para sayar orada.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

2. Info Yatırım Araştırma Müdürü İsmail Güner beyin yerinde olmak istemem..Ben kendisinde hiç bir kötü niyet olmadığından ismim kadar eminim...Kaldı ki İnfonun da önemli ULK stoku var..Bu işler bizzat Şirketin fırıldakları olsa gerek..Herkesi ve özellikle de inananları cayır cayır yaktılar..

Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Info Yatırım Araştırma Müdürü İsmail Güner beyin yerinde olmak istemem..Ben kendisinde hiç bir kötü niyet olmadığından ismim kadar eminim...Kaldı ki İnfonun da önemli ULK stoku var..Bu işler bizzat Şirketin fırıldakları olsa gerek..Herkesi ve özellikle de inananları cayır cayır yaktılar..
    **bir zamanlar toz kondurmuyordunuz!

4.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Info Yatırım Araştırma Müdürü İsmail Güner beyin yerinde olmak istemem..Ben kendisinde hiç bir kötü niyet olmadığından ismim kadar eminim...Kaldı ki İnfonun da önemli ULK stoku var..Bu işler bizzat Şirketin fırıldakları olsa gerek..Herkesi ve özellikle de inananları cayır cayır yaktılar..
    Cok temiz kalplisiniz... siz hic onun yeter bu kadar kar satin dedigini duydunuzmu...
    7-8 hissenin icine mal cakmak istedikleri kagitlari da koyup suruyorlar piyasaya...

Bunun disindaki her dusunce , bir arastirma muduru icin liyakatsiz beceriksiz biri oldugu anlamina gelir..

Hangisini alirsaniz artik

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    Bugünkü 102 TL , büyük bir Fırsat olabilir mi maliyeti düşürmek için
    Hiç anlamam maliyet düşürme işinden, asla para sokmam borsaya ana fikrimdir.

6. 2024 sonunda kötü senaryoda kasasına en az 70-75 milyar tl sokacak ve "bence" tabela değeri çok yüksek bir şirket an itibariyle 36 milyara satılıyor. Benim olsa Hanımeller 180 milyar altına asla satmazdım. Murat Ülker'den daha iyi bir patronum yani bence:/

biraz nostalji...

28-05-2024, 08:06#2751ft-2 ft-2 şu an forumda

--742 milyon ertelenmiş vergiden
    --yaklaşık 2 milyarı da yurtdışı şirketlerden,
    --çok az bir kısmı da ÖNEM GIDA dan (2023 de birleşme dışı)...diyelim...3 milyar eder...kalan 3.5 milyar???

.................................................. .................................................. .................................................. ............

--bunları ben biliyorum da, İsmail Bey gibiler neden bilmiyor?, bilmiyorlar mı?...Geleceğe yönelik yatırım tavsiyesinde bulunan birileri, en ince ayrıntıya hakim olmalı....

10-07-2024, 20:26#4639ft-2 ft-2 şu an forumda
    Platin Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    12,980
    2023 de net satışların ortalama 1kg/fiyatı TL
    1.Ç.----2.Ç----3.Ç---4.çeyrek (enf muh.yok)
    64.3---67.7---76.6---87.4

18.88--20.82--26.80--28.52 (3 aylık ortalama dolar kurları)

ortalama fiyat artışı farkı (%)
    %5,3; %13.1; %14,1 (1. çeyrek 2. çeyrek; 2. çeyrek 3. çeyrek; 3. çeyrek dördüncü çeyrek arası 3 ayın ortalaması)
    ortalama dolar artışı farkı (%)
    %10,3; 28,7; %6.4

4. çeyrekteki uyumsuzluk kayda değer...

kaynak= https://ulkerbiskuviyatirimciiliskil...sunumlari.aspx
    ----------------------------------------------------------------------------------
    --bunu hazırlamak bile en az 1-2 saate mal oluyor....

--bunu neden hesapladım; 2023/4. çeyrekteki stok değişimi ile gelen 867 milyon TL lik brüt kar artışına ciro artışı da enjekte edilmesi gerekirdi; edilmez ise brüt kar marjı arşa çıkardı...

Sayfa 46/333 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •