Originally Posted by
yerli
Bence orta ölçekli hisse sahiplerinin hisse satması olumlu. Kademeli alım yapanlar için zaten sorun yok. Ancak hisse sayfalarında güzellemeler yapılıp hisse satmaları hiç doğru değil. Bu fiyattan sattıktan sonra zaten alıcı çıkar, bu yollara başvurmalarına gerek yok. Tabi ki herkes istediği fiyattan alır ve satar. Ancak hileli yollara başvurmak doğru değil. Hadi diyelim ki para kazandılar. Tecrübeyle sabit ki kendilerine hayır etmez bu paralar.
buralardan satacak hiç kimse kar edemez..son bir yılın enflasyonunu da düşündüğümüzde külliyen zarardır...hisseyi zirvelerinden satmayıp da diplerinden satan olursa da saygı duymak lazım...sonuçta karar onundur..belki buradaki zararı sineye çekip daha potansiyelli hisseleri görerek hisse değişimi yapmış olabilir...bunda da eleştirecek bir şey göremiyorum...
ha biri zirveden satsa ve sürekli hisseyi kötüleyip sonra da şu anki dip fiyatlardan alacak olursa onu eleştirebilirsiniz...ama zirveden satmayıp şu anki dip seviyelerden satanı kimse eleştiremez..
artık kim aldı kim sattı bunu bilemeyiz...herkesin kararı da bu kararın sonuçları da kendisine aittir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri