Sayfa 870/885 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Bedelsiz geldi, zaten hissede bedava fiyatlarda diye atlayanlarada veriyorlar bi güzel. Direk tavan açıp mal vermeseydi belki daha farklı düşünürdüm lakin görüntü ortada. Muhtemelen bugün haber geldi diye atlayanlarıda içeri alacaklar. Hırsız herifler

2. Ayrıca bedelsiz sermaye arttırımı ile yükseliş Tam bi saçmalık. Bi karpuzu 20 bölsende sonuçta yine bi karpuz. Adamlar nitelikli dolandırıcı yahu. Ama bikere kaldık içerde yapacak birşey yok.

3. Cengo dostum baya acemisin sanırım borsada. Söylediklerin hepten yanlış.
    Haber geldi diye atlayanları içeri alıyor belli baksanıza demişsin. Suanda ilk 4 kurum tahtacı yani 200kusur lot alımda. 1. Sırada tahtacinin ana hesabı iş yatırım 120.000k lot alımda. Yani içeri alma yok aksine satanın malları toplanıyor.

İkincisi böyle şirketlerin finansalları için bedelsiz bölünme çok faydalıdır. Hem ileride temettu alacak kişiler içinde faydalıdır. Hemde hisse fiyatı ucuzlayacağı için psikolojik olarak daha çok talep görür.

4. https://www.youtube.com/shorts/GpNai_S_pog

HER YER MAYIN... Bİ HİSSE DE BU KADAR ÇOK MAYIN OLUR MU AMK... OLUYORMUŞ.. BAS BAS BİTMİYOR AMK.. YOK BUNDAN SONRA KENDİ KENDİLERİNE GEVİŞ GETİRSİNLER

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Cengo dostum baya acemisin sanırım borsada. Söylediklerin hepten yanlış.
    Haber geldi diye atlayanları içeri alıyor belli baksanıza demişsin. Suanda ilk 4 kurum tahtacı yani 200kusur lot alımda. 1. Sırada tahtacinin ana hesabı iş yatırım 120.000k lot alımda. Yani içeri alma yok aksine satanın malları toplanıyor.

İkincisi böyle şirketlerin finansalları için bedelsiz bölünme çok faydalıdır. Hem ileride temettu alacak kişiler içinde faydalıdır. Hemde hisse fiyatı ucuzlayacağı için psikolojik olarak daha çok talep görür.
    Enis aldıkaçtı ile mehmet aldıkaçtı 'nın nasıl bir patron olduklarını anlayacak kadar tecrübe edindik çok şükür. Adamların soyisminde hayır yok bikere .Bide temettü demişsin ya dostum ençokta ona güldüm. Lütfen kusura bakmayın. Bi ara sayfa başlığını kontrol ettim froto, yada ttrak sayfasınamı yazdım yanlışlıkla diye. Bi baktımki berkoşan doğru sayfa doğru başlık ona güldüm yani. Hay Allah yaa.. Size saglıklı bol kazançlar dilerim . Umarım biran önce bu karanlıktan çıkarız.

6. Ayrıca bu enis ile mehmet istemeden kimse bunu alıp biyerlere götüremez. Bu her şirket hisselerinde böyledir. Kimse kimsenin alanına destursuz girmez giremez. Burdaki asıl handikap ise bu enisle , mehmetin kendileri zaten asıl burdan kazanç sağlayıp enerjilerinin çoğunu burda tüketmeleri. Adamların büyüme, ürün yelpazesini genişletme, yeni pazar, yeni yatırım vs. böyle bi dertleri yok diye düşünüyorum. Ayrıca bilinçli olarak denetimsiz gönderdiği 3.çeyrektede nekadar iyi niyetli olduklarını görmüş olduk. Ky dan hisseleri bedavadan toplasınlar avanelerine sonra yine yukarılara doğru sürerler. En yukarı yeni zirvelere gittiginde ise kazanan ky bi elin parmaklarını geçmez. Geçemez. Yoksa zaten yukarılara sürmezler. Malin kabaca %80,85 e yakının topladıktan sonra bu olur. Ovakitde zaten bizler burda olmayacağız. Bu tarz hisselerde daima kasa kazanır. Burası dowcons değil . Bist kumarhanesi. Buyruuuunn hoşgeldiniz efendim. Yeni gelen kollu makinemizi denemişmiydiniz. ��

7. bu hissenin çok bileni oluyor cengo boşver bende istediğim rakama gelince vedalaşacağım borsayı çok bildiğini söyleyen arkadaşa da aldırış etme daha geçen gün bilançoyu görünce herşeyi saydırıyorlar 1 tavana yakın rakamda keyifleri geldi sanırım finansal falan demiş çoğu temel analizci beğenmemiş neyin finansalı aile şirketi dediğin gibi patrondan habersiz yaprak kıpırdamaz canları ne zaman isterse sürerler meşhur laftır bölününce ucuz gözükür asıl acemi borsacı cümlesi budur şuan sığken yaptığı 55 hareketini kademeler kalınlaşınca nasıl yapacak göreceğiz bakalım yapsada kurtulsak orasıda ayrı bir iş

8. Zaten iyi bi bk olsa 55,68 den işlem görmüş hisseyi bugün 21.90 adama vermezler. Bariz operasyon patron hissesi. Kurumsallık sıfır. Bu tarz şirket hisselerinde hertürlü fırıldaklık döner. Tabiki patronun bilgisi dahilinde. Bu tarz hisseler asla uv de için portföyde bulundurulmaz. Operasyon başlar ve biter. Yukarıdan yakalanana Allah yardım etsin. Hiç bir mercide yoktur gelip hesap soracak. Neden 56 gördün ne olduda 22 düştün diye. Bu yolda herkes yanlız yürüdüğünü asla unutmasın. Bak bunları yazana kadar 5 dk içinde 50 kademe basmış bile aşşa..

Sayfa 870/885 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •