Sayfa 406/616 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 4921 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    D83 = gundwane sanirim.
    Benim de aklima gelmedi degil..

Takik resmen..

Bi keresinde de TUPRS da sarmisti bana, tutturmus ekstreyi atacakmisim bende kagit olduguna inanmiyormus.

Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin ve kahrolsun diyorum..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim de aklima gelmedi degil..

Takik resmen..

Bi keresinde de TUPRS da sarmisti bana, tutturmus ekstreyi atacakmisim bende kagit olduguna inanmiyormus.

Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin ve kahrolsun diyorum..
    https://youtube.com/shorts/GdWoVH3dI...4hrvFtmihPLhJH
    En büyük o mu diyelim mi sana da[emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Günlük trade edenlerden bahsediyorum. Bankalar zaten yatırım değil bence... Günlük trade eden kaç kişi tanıdın... ama elinde 11 den arçelik, 70 tlden egeen, 22 tlden froto, maliyet -15 oln jansa, 4 tl maliyetli, vaakko olanlar var.... Dediğim gibi günlük trade bir tuzaktır. Fiyatı değil şirketin faaliyetlerini takip edecen...Orta ve uzun vade teknik bakılmasına karşı değilim. Tam tersi çok faydalı.
    elbette fiyat değer aynı şeyler değil temelle değerin peşine düşersin teknikle fiyatın bu ikisinin durumu zaten fırsatları yaratır
    değerden düşük fiyat ya da fiyattan yüksek değer ;ve; değerden yüksek fiyat ya da fiyattan düşük değer = Fırsat

değer ve fiyat özellikle uzuncular için birbirinin düşmanı değil dostudur, asıl kişi sadece değere veya sadece fiyata odaklanırsa görür dünya kaç bucak... çünkü ikisi de sürekli değişim halindedir.

uzuncu olsan da değişmez, lot sayısını arttırmak amaç

ben bunun back testllerini yaotım ford senede 1-2 sağlam fırsat veriri tahtanın yapısına fıtratına uygun eğer lot sayısı arttırmada baaşrı sağlanabilirse senede 1 veya 2 en fazla 3 -4 hareket aşağı yukarı al birikitir bekle* 2 dir dileyen bakabilir. tabi risk almak istemeyen için dolar bazlı düşük maliyetlendiyse veya düzeltmeler panik yerine fırsat bilindiyse, maliyetleri düşükse al bekle veya biriktir bekle de günlük trade göre aşırı tatmin edici uzun vadede ford gibi gerçekten çalışan üreten ihracat yapan altı dolu şirketler için bu da bir gerçek
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Piyasa fais indirim sinyalini aldi mi ne???

Dunku hareket ile dusus kanali icine geri donen endeks bugun tekrar ust bandin uzerine gecti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    tabi risk almak istemeyen için dolar bazlı düşük maliyetlendiyse veya düzeltmeler panik yerine fırsat bilindiyse, maliyetleri düşükse al bekle veya biriktir bekle de günlük trade göre aşırı tatmin edici uzun vadede ford gibi gerçekten çalışan üreten ihracat yapan altı dolu şirketler için bu da bir gerçek

Iste budur...

6. faiz sabit kaldı, yeni ayın beklentisine merhaba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Bu gaz ile 9500 gecilir mi kisa vadede??

Milyon dolarlik soru budur.

8. burda kalkıp
    dudu ya nerdeyse spek,manipülasyoncu demek biraz önyargılı,obsesif çok da sağlıklı olmayan biraz da izansız ,ayıp bir söylem kardeşler.
    dudu nezdinde -ki benim de kendisiyle her diyaloğum çok sevgi dolu olmadı-burdaki herkes
    -ki yatırım zihniyeti olarak %98,7 si ile kanlı bıçaklıyız-
    söylemleri tutarlı,çizgisi belli,sev sevme yatırım mantığına sadık,kağıda gönül vermiş ,sahip çıkan arkadaşlardır.
    her kesin yazı karekterinden fıtratının kırıntıları dökülür.
    dudu olsun,durmadan 3-5 çizik deyip laf sokan human olsun,dün hafif atıştığım fabric olsun,nedense anlamadığım şekilde hep bana sempatik gelen uzunvade olsun,zekasını hep takdir ettiğim osman olsun,yeni tanıdığım logologo ,krabby,hectoral,
    eskilerden canmert,dokuz köyden kovulan Serkalgo.
    yatırım zihniyeti olarak hiç anlaşamayacağım ama
    akşam 8 de yemeğe oturup gece 1 de hiç sıkılmadan keyifle vakit geçirebileceğin iyi insanlar..
    yazı belli eder fıtratı..
    şimdi bedelli de oldu,sayıda artar yeni gelenler de olur..
    yukarda isimleri zikredilmiş froto nun iskeletini oluşturan arkadaşlar iyi insanlardır..
    ben prensip gereği lot um olmadığı kağıtta yazmam..dün baktım 174 tane varmış..o da forumda yazmak için..1150 den verir giderim.
    sayı artacak,iskelete saygı gösterin..

Sayfa 406/616 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •